beertek Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 szukam p8 lub p 12 i nie moge znalesc moze ktos wie gdzie tym handluja? Quote Link to post Share on other sites
Qui-Gon Jinn Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 http://www.zakupomat.pl/sport-i-hobby/bron...oft-gun/462822/ Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Gdzie ty mu taką gwoździownicę wciskasz... P12 to USP Compact czy Tactical? Quote Link to post Share on other sites
Qui-Gon Jinn Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Nie napiszał jaki konkretnie chce :P To wrzuciłem pierwsze z brzegu... Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted December 3, 2008 Author Report Share Posted December 3, 2008 szukam tacticala Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 No to letka bania, bo do wyboru masz albo rzadkie Tanio Koba, albo rzadkie i awaryjne KJW. KSC, mimo obietnic, swojego Tacticala jeszcze nie wydało. Tanaki nie znajdziesz, bo już dawno wycofano ją ze sprzedaży z powodu awaryjnych magazynków. Oprócz tego - jeszcze jest chiński AEP. Quote Link to post Share on other sites
beertek Posted December 4, 2008 Author Report Share Posted December 4, 2008 czyli kicha ogolem biorac? Quote Link to post Share on other sites
Piotru26 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Nie bedę zakładał nowego tematu więc podczepię się tu. Chce kupić P8 na green gaz. W polskim sklepie. To chyba niewykonalne!!! Szukałem KJW bo innych chyba nie ma u nas. W żadnym dużym sklepie typu gunfire, taiwan, capri nie mają tego na składzie. Znalazłem w kilku mniejszych ale są tylko na "obrazku" tzn jak chce wrzucić do koszyka to okazuje się że nie ma. Ostatecznie zostało mi max24 ale od dwóch dni nie odpowiedzieli na maila z pytaniem o dostępność. Na allegro nie ma, była jedna aukcja w styczniu. Na ebay.de nie znalazłem ale może kiepsko szukam. No i jak tu robić reko BW? Quote Link to post Share on other sites
Martini3g Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 to powinno Cię zaciekawić (ale jest na CO2) http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/pi...k_p8_co2_umarex Quote Link to post Share on other sites
Piotru26 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Dzięki, znam już tą ofertę. Wydaje się idealny poza tym ze jak wejdę z nim do budynku to mnie inni pozabijają kolbami swoich słabszych replik :-) To ma być zapasowa broń a do tego słabsza od głównej żebym nie bał się że komuś coś zrobię bronią główną. Będę wdzięczne za wszystkie linki do sklepów gdzie mają P8 na stanie. W pierwszej kolejności do polskich. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Może zwykłe USP KWA? Nie ma oznaczeń, ujdzie jako P8. Quote Link to post Share on other sites
Piotru26 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Wolałbym P8 ale jak nie będzie to będę się zastanawiał. Zwykłe to nie .45 i Compact tak? Quote Link to post Share on other sites
besku Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Hej .my jeszcze cos tam mamy zapraszam. http://www.6mm.com.pl/details.html?id=46 Quote Link to post Share on other sites
Ricardo Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Witam Również poszukuję P8,znalazłem na Gunfire takie cudo :http://gunfire.pl/product-yid-1152191259-Gazowa-replika-pitoletu-Model-8.html też KJW jednak metalowy zamek i prędkość początkowa 250 FPS i prosiłbym o jakieś informacje na jej temat jeśli można,lub czy to właściwie to samo co na 6mm.com . Pozdrawiam Rico ;-) EDITa: rozejrzałem się po sklepie i też mają wersję metalową :-F .ale prędkości się nie zgadzają. Edited June 4, 2009 by Ricardo Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 O opinie o sprzęcie pytaj w odpowiednim dziale forum. Tutaj pytaj o to gdzie można kupić. Quote Link to post Share on other sites
Ricardo Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Nie chodziło mi o informacje typu czy celny,czy syfonuje itp, tylko czy różni się od tego z 6mm.com ,bo prędkości są różne(możliwe że to nowa wersja i poprawili szczelność,ale nie wiem, jak tak to dobrze :) ),przepraszam jeśli źle się wyraziłem i zostałem źle zrozumiany. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts