Matt Baker Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Te same magazynki można kupić na http://www.airsoftarmoury.co.uk/product_in...roducts_id=2899 Powiedzcie mi proszę czy magi z KA będą działały W CyberGun? A jeśli nie, to czy są jakieś firmy, z których można alternatywnie korzystać do Thompsona M1A1 - mówię nadal o magazynkach... Właśnie zamówiłem karabinek i czekam na dostawę... :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Snickers92 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Również przyłączam się do pytania czy mid-capy KA są kompatybilne z Tomaszem CG?? Quote Link to post Share on other sites
Kazman Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Witam, mam od pewnego czasu Tommiego ze stajni CG i niestety przydażyła mi się sytuacja która boli moje serce Pękła mi komora hop up Czy ktoś może orientuje się gdzie moge taka dostać i w jakiej cenie? Quote Link to post Share on other sites
Lipton92 Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Kazman, jeśli dalej szukasz komory to zajrzyj tutaj: http://www.airsoftgunrepair.com/catalog/item/7496781/8160939.htm Quote Link to post Share on other sites
Kazman Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Dzięki Lipton wielkie :) Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Witam, mam dwa pytania, wie ktoś gdzie dostanę komorę hop up do tommiego? niestety strona podana przez kolegę wyżej nie działa. Drugie pytanie, czy standardowe zębatki v2/v3 będą pasować, na anglojęzycznych stronach jedni piszą, że tak drudzy, że nie więc sam już nie wiem jak to jest? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Czy chwyt przedni z wersji chicago pasuje do wersji wojskowej? W sensie technicznym. Quote Link to post Share on other sites
AdrSer Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Mam prośbę, czy ktoś byłby tak dobry i zwymiarował szczerbinkę od Tommyego (najlepiej w pełni wysunięta do góry)? Moja została najnormalniej w świecie odstrzelona i muszę zrobić nową. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts