Yuber Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Siema, może ktoś wlepić fotkę jak się prezentuje 203 montowane na szynie ris. Jakoś tego nie widze ale... jako, że jestem posiadaczem sr16 g&p innej opcji chyba na granatnik nie znajdę- jak się myle niech mnie ktoś poprawi. Dzieki z góry ;) Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 A co nie da rady zdjąć orisowania/gripa i załozyć po ludzku M203? Link to post Share on other sites
Yuber Posted December 7, 2008 Author Report Share Posted December 7, 2008 Jak mi zdradzisz tajemnicę jak to zrobić to bym był wdzięczny. Co tam wdzięczny podasz adres i brona prześle bo wdzięczność pewnie masz gdzieś xD. Link to post Share on other sites
maxavelli Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Thor - nie kazde RISy maja zdejmowany dol. Bylem o wlos od kupna TRS416 Guardera, gdy marzan udzielil mi informacji ze... nie zdejme w nich dolnego RISa pod granatnik! RIS byl dwuczesciowy, ale w zaden sposob gorna czesc nie chcialla trzymac sie samodzielnie. Na szczescie kupilym zwykly RIS-set i moge demontowa dol, choc byc moze w przeciwienstwie do autora tematu... ...co nie zmienia faktu ze M203 na RIS jest OBRZYDLIWY ;-P! Link to post Share on other sites
Foka Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Czy to na prawdę takie trudne? Doktorat jest potrzebny do obsługi googla? http://images.google.pl/images?q=m203%20ri...sa=N&tab=wi Link to post Share on other sites
Yuber Posted December 7, 2008 Author Report Share Posted December 7, 2008 Dobra nie dobijajcie mnie... Czyli albo sr16 albo m203. Dzięx wywalcie temat. Link to post Share on other sites
Recommended Posts