roziko Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Szukam sklepu gdzie mozna kupić taką włąsnie bielizne z tym zenajlepiej w kolorach zielonym, oliv czy coś w rodzaju CB. idzie takie dostać na rynku cywilnym? na allegro wszystko albo czarne albo kolorowe. Quote Link to post Share on other sites
koshevnikov Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 Jesli CB to poszukaj na ebayu i u Gunsmoke'a wyrobow firmy Peckham. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 (edited) Ja swoje kupowałem w turystycznym w Warszawie chyba na Mariensztacie. Chyba maja tez sprzedaż internetową. http://e-horyzont.pl/cms/spaw_images/sitei...ek_mapa_new.JPG http://e-horyzont.pl/ Edited December 16, 2008 by lup Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Tanie i całkiem przyzwoite ciuchu termoaktywne (bielizna, polary, galanteria) można kupić w Decathlonie - w fajnych kolorach na dziale myśliwskim. Quote Link to post Share on other sites
kelo Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 poszukaj również w myśliwskich Quote Link to post Share on other sites
renifer Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Jeśli coś nie wojskowego i nie za drogo to sprawdź sprzedawcę allegro który występuje jako www_attique_pl - mam ciepłą koszulkę jest bardzo ok. Ostatnio kupiłem koszulkę firmy Craft też na allegro - nie mam z nią doświadczeń ale wygląda bardzo ok ale to już droższe rozwiązanie. A ogólnie to poszukaj czegoś z np. tkaniny która nazywa się Meryl skinlife i powinno być ok. Quote Link to post Share on other sites
us seals Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Kup zestaw US ARMY polipropylenowy naprawde się sprawdza i jest tani. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Ale jako bielizna nie jest taki super. Dobrze pracuje podczas działań statycznych, ale w trakcie wysiłku idzie w tym umrzeć. Poza tym, ta technologia ma ponad 20 lat - lepiej zainwestować w nowoczesne konstrukcje z półek sklepów sportowych. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Jup tak jak mówi Szasz :) Quote Link to post Share on other sites
Laos Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Ja kupiłem swoją na speschopie firmy magnum. Jest całkiem oki na milsimie ją testowałem i dała radę. Quote Link to post Share on other sites
Radzio Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Osobiście polecam bieliznę CRAFTA i NIKE PRO. Pamiętaj tylko o odpowiednim dobrze zakresu temperatur. Quote Link to post Share on other sites
Fizyk Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Ja osobiscie polecam Ci kupno bielizny termoaktywnej sklepach sportowych lub najlepiej o specjalności górskiej że tak sie wyrażę :D.. tam masz największą pewność ze kupisz coś dobrego.. możesz szukać coś z firmy np bergson lub oldo. Begsona wiem ze mozna kupić za ok 100zł komplet ale nie dam sobie głowy urwać:P Pamietaj o jednym..jeśli chcesz by odzież ta zdawała egzamin.. musisz mieć także odzież wierzchnią z dobrych materiałów... chodzę po górach i wiem jak to działa przykład: małą oddychalość ma kurtka z goretexu skoro nie masz bielizny termoaktywnej.. ps. polecam tez strone www.ngt.pl tam apewno coś znajdziesz dla siebie ps 2 chyba będziesz mial cieżko z kolorem zielonym bo sam nie spotakłem takich kolorów chyba ze rażąca zieleń hehe ale taka chyba odpada:) powodzenia Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Odlo, Stefan, Odlo - szwajcarska firma, warta polecenia. Kolor bielizny jest jakby mniej istotny, bo znajduje się ona pod spodem. Quote Link to post Share on other sites
danielog Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Panowie, ma ktoś może tą bielizną: http://allegro.pl/item790554301_bielizna_t...n_rozm_xxl.html Chętnie zapoznałbym się z opiniami na jej temat. Edited October 31, 2009 by danielog Quote Link to post Share on other sites
Mike Pawel Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Akurat ostatnio zakupiłem ten komplet Helikona. Jest ciepły i miły w dotyku. Jak z oddychalnością to jeszcze nie wiem. I od razu mówie, ze nie miałem do czynienia z produktami konkurencyjnymi więc niewiem jak wypada porównanie do innych. Wada jaką zauważyłem, po kilku dniach materiał od zewnętrznej strony zaczął się mechacić. Ale ogólnie jestem zadowolony. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Filip von Izabelin Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 (edited) Szukaj Underarmoura, tylko oczywiście nie modele letnie, tylko zimowe, jest kilka "poziomów", trzeba sobie dobrać pod temperaturę w jakiej planujemy marznąć. Niestety w PL trudno dostać, cywilne modele chyba z sklepów w Niemczech można zamówić, a "wojskowe" (tzn nie w oczojeb.. kolorkach, bo wojsko zakazało używania UA z powodu ich topliwości jak się pali HMMWV, co nam nie przeszkadza w asg:) niestety tylko allegro lub sklepy internetowe w USA. Edited November 1, 2009 by Filip von Izabelin Quote Link to post Share on other sites
cavtan Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Cywilna wersja (nieoczojebna) UnderArmora jest jak najbardziej dostępne w PL. Wojskowa (niepalna) już wkrótce. ;-) Osobiście polecam UA. Quote Link to post Share on other sites
Guest Patek Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Ja polecam Brubeck. Koszulki z linii Dry są dostępne w nieoczojebnej zieleni, a kalesony i koszulki z linii Thermo w oliwce (wg producenta khaki). Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Ja tam zlałem to jaki ma kolor i tak jest pod mundurem, ma działać ;-). Dobra termoaktywna - webster, na to mikropolarek i jest więcej niż dobrze ;-). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts