robertovz Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Piszę ten post z pytaniem "Którą replikę wybrać?". Dopiero zaczynam moją przygodę z ASG więc proszę o wyrozumiałość. Replika będzie mi potrzeba na zwykłe "podwórkowe" strzelanki z kolagami. Do rzeczy. Brać: http://www.taiwangun.com/shop,show,813 czy http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/ka..._h_k_g36_sniper Ew. Możecie zaproponować coś innego w takich własnie granicach cenowych tj. do 110zł. Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Pierwszy link (shotgun). To jest najlepsza replika w tej klasie cenowej i naprawdę warta polecenia (w przeciwieństwie do drugiej). Uprzedzając pytanie - kulki 0.23/0.25. Link to post Share on other sites
robertovz Posted December 26, 2008 Author Report Share Posted December 26, 2008 A nie da rady na 0,2? Będzie bardzo znosić? Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Czy bardzo.. hmm.. kwestia względna. Ale czy będzie znosić - owszem. Co nie zmienia faktu, że strzelanie z tego kulkami 0.2 jest owszem możliwe. Link to post Share on other sites
darksoviet Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Nie polecam G36. Nie strzelałem z mossberga ale wiem napewno że jest lepszy od gietki. Link to post Share on other sites
Yaramo Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Oczywiście że shotgun. A co do kulek. To zależy na jaki egzemplarz trafisz. Ja miałem 2 shotguny. Jeden miał tak zarąbistego hopka że 0,2 szły w kosmos po 15m lecz teraz trafiłem na taki że mogę strzelać z 0,2 lecz one po 20m lecą dosyć w górę jakiś 1-2m w górę. Potem ich lot sie stabilizuje i do 50 dolatują spokojnie i prosto. Lecz nie radził bym ci z nich strzelać ponieważ możesz np celować w nogi i przypierniczyć kumplowi w twarz :-F Link to post Share on other sites
Novy Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 ja bym tak nie straszył kolegi bo sam mam jeszcze tego springa :) i dobrze mi się z niego strzelało, czasem myśle czy z AK sie na springa nie wrócić. Jest to dobra replika a kulki znosi przy źle ustawionym hopie bo jak wogóle nie ustawisz to lecą spokojnie 35 - 40 metrów a w magazynku jest 20 kulek, troche mało ale jak to shotgun... Link to post Share on other sites
Bardos Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 On nie ma 20 kulek tylko 14 kulek w magu, a kulki to najlepsze 0.25g. Link to post Share on other sites
Recommended Posts