RAI wilku Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 Zapraszam na nową stronę grupy RAI. rai.mga.com.pl zeby w pełni się delektowac stroną wymagana przegladarka kompatybilna z IE 6.0. jeszcze nie wszystko działa, strona bedzie ukończona jak skończy sie sesja :wink: pzdr. wilku Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 no o wiele lepiej niz poprzednio :D Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted March 19, 2004 Report Share Posted March 19, 2004 Nie wiem jak bylo poprzednio, ale mam pare zastrzezen co do aktualnej wersji strony: :arrow: Tlo obrazkow nie jest identyczne z tlem strony, co powoduje iz na stronce pojawiaja sie "kwadraty z obrazkami" :arrow: Polskie fonty... Krzaki pojawiaja sie np. w dziale "historia" :arrow: Niektore fotki w dziale "wyposazenie" nie chca sie pojawic Ale ogolem jest ok :) Quote Link to post Share on other sites
Ssak Posted March 20, 2004 Report Share Posted March 20, 2004 Lepsza ta bo na starej nic nie dzialalo (przynajmniej jak ja sprawdzalem)... Struktura jest troszke nieczytelna Trudno poznac ze zdejc kto jest kim ale ladnie wyglada :) Zdjecia w zbrojowni nie dzialaja Ladne zdjecia z lewej strony i wogole fajna stronka tylko wkurza mnie ten krzyzyk zamiast kursora. Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted March 20, 2004 Report Share Posted March 20, 2004 Podoba mi się definicja buca :D Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted March 20, 2004 Author Report Share Posted March 20, 2004 Tlo obrazkow nie jest identyczne z tlem strony, co powoduje iz na stronce pojawiaja sie "kwadraty z obrazkami" IE ==> bgcolor="#74563a" Photoshop ==> RGB: #74563a może jestem zbyt ograniczony ale niaczaje co tusie moze nie zgadzac powiem wiecejsprawdzałem strone na róznych kompach i nie było tego problemu choc wiem ze nie tylko u Cibie tak siedzije nie wiem co to moze byc moze przyciemnij monitor odrobine :wink: to ze sie fotki nie ładuja to wiem =] po prostu przygotowąłem strone a fotki wrzuce kiedys tam jak odnajde płyte :?: a nie bedzie mi sie chciało w kodzie grzebac... Podoba mi się definicja buca najwazniejsze to nie być w zyciu bucem :P:P:P:P:P no o wiele lepiej niz poprzednio "Nawet najwięksi matematycy zaczynają od zera" pzdr wilku Quote Link to post Share on other sites
S3_Max Posted March 20, 2004 Report Share Posted March 20, 2004 może jestem zbyt ograniczony ale niaczaje co tusie moze nie zgadzac powiem wiecejsprawdzałem strone na róznych kompach i nie było tego problemu choc wiem ze nie tylko u Cibie tak siedzije nie wiem co to moze byc moze przyciemnij monitor odrobine :wink: Powodem jest za mała liczba kolorów ustawiona na kompie. tam gdzie 24bity bedzie git, a tam gdzie 16 bedzie niegit. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 30, 2004 Author Report Share Posted April 30, 2004 siema na naszym sajcie ukazal sie pierwszy filmik prawdopodobnie są to narodziny nowej świeckiej tradycji pozdrawiam wilku Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts