Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mocne osłabienie osiągnieć repliki

Recommended Posts

Witam. Szukałem odpowiedzi na ten temat. Ale postanowiłem założyć nowy, gdyż może być wiele czynników powodujących problem ;) Co może być przyczyną totalnego osłabienia osiągnięć repliki w temperaturze jakiej dziś panowała na moim terenie (-8 stopni)? Mam stockowego M15A4 CA i aku 9,6 nimh Kan. Kulke dosłownie są wypluwane na odległość 10m maksymalnie. Próbowałem pokręcać hu, ale latało tylko bliżej... Czy jest to spowodowane gumką hop up? Powinienem ją wymienić? Jeśli tak na jaką polecilibyście? :) Dziękuje z góry ;)

Pozdrowienia :wink:

Edited by Styku

dzięki bardzo ;) A nie lepiej kupić przezroczystą gumkę guardera, zakładając ze za 2-3msc będe robić tuning do 420fps? I jeszcze jedno pytanko :P czy gumka może w jakimkolwiek stopniu podnieść osiągi repliki? ;)

Wg. mnie mogła być gumka HU, ale mógł też oring stwardnieć i przestał uszczelniać głowicę cylindra. -8 to już dość ostra temperatura dla repliki aeg.

Jaki przebieg ma replika? Bo znam przypadki, gdzie po prostu się oring zmasakrował od używania i wystarczyło wymienić.

Jezusie, jakie wywody... Zwyczajnie zamarzła Ci kolego gumka HU i tyle. Wymienisz na czarną silikonową Systemy i będzie git. Poza tym nie strzelaj na takim mrozie bo szybko zaczniesz strzelać kawałkami GB... Znal na mrozie jest kosmicznie kruchy.

• Create New...