oFca_pila Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Witam. Od jakiegos czasu jestem posiadaczem Akm od cymy i jestem bardzo zadowolony z mocy i ogolnej pracy gb, nie chce sie go pozbywac lecz moja grupa sie przezbraja i musialbym sobie kupic g36. Z tego co sie dowiedzialem to w obu replikach jest ten sam gb i mam takie pytanie. Czy moge poprostu zamienic gb w tych replikach? jezeli nie jest to takie latwe to co bym jeszcze musial przerabiac? Pozdrawiam ;) Quote Link to post Share on other sites
Kneipenterroristen Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 (edited) Selektor ognia, kable "przerzucić" na przód no i dysze , chyba tyle... Edited January 4, 2009 by Kneipenterroristen Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Cylinder chyba do wymiany, bo w Gietce jest do 27centymetrowej lufy, a kałach ma ją już 45 centymetrową. Quote Link to post Share on other sites
oFca_pila Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 chce kupic dluga wersje ;) z lufa 470mm najbardziej martwie sie wlasnie o okablowanie ;P Quote Link to post Share on other sites
Mohawk_PL Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Jeszcze pozostaje kwestia przemontowania silnika wraz z koszem. W Giecie kosz jest taki "wybrakowany", ale to dwie śrubki i kosz z silnikiem zmieniony. Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Witam,kable trzeba na przód przerzucić, zmienić dysze na tą od g36, selektor ognia przełożyć, można język spustowy, u góry gb należy założyć ten element do którego przykręca się śrubę mocującą gb do body, co do silnika to nie wiem czy trzeba zmieniać, cylinder możesz zostawić jaki jest nie będzie żadnej różnicy. pozdro Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Jak kupisz Giete JG to nie warto zmieniać GB :P gieta ma na prawdę świetny gb :) Quote Link to post Share on other sites
oFca_pila Posted January 7, 2009 Author Report Share Posted January 7, 2009 tylko ze ja chce go podkrecic tak do 400-430 fps... Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) A po narząd męski w zwisie, że tak przytomnie zapytam? Po co wam tyle fpsów? Ja swoje F2000 skręciłem z 370 do 315 fps i nie narzekam... Edited January 8, 2009 by Westie Quote Link to post Share on other sites
oFca_pila Posted January 10, 2009 Author Report Share Posted January 10, 2009 po to mi tyle ze mialem stockowa cyme 0.36 z luneta i dobrze mi sie strelalo nia jako parasniperka, wiec chcialem i go tak podkrecic ;) nie jestem fanem napie**** ile wlezie... only semi ;) auto na terminatorow ;D pozdro ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts