Harper Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 kolega załadował żółte kulki z kiosku, replika kaszle i nie działa. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Wyjąć magazynek, wsadzić do wylotu lufy wycior i delikatnie wypchnać super kulki do komory HU tak żeby wypadły przez gniazdo przez które podaje je magazynek. Teoretycznie to wszystko. Gorzej jeżeli poza przypchaniem lufy kawałek/kawałki kulki wpadły do cylindra. Quote Link to post Share on other sites
Harper Posted January 11, 2009 Author Report Share Posted January 11, 2009 Dobry pomysł :) wypadła jedna, ale nic dalej GB kaszle i nie strzela :( Nie wiem po co ja mu replikę naprawiam :P Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Też nie wiem, przecież nie umiesz. Przede wszystki opowiedz co to znaczy "kaszlenie". Może tłok zerwaliście? Generalnie jeśli przepchałeś lufe, gumka nie jest zerwana to pozostaje Ci albo serwis albo naprawa gwarancyjna. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Naprawa gwarancyjna ? Będzie śmiesznie jak serwisant znajdzie w cylindrze żółtą kuleczkę i pokaże palca fakalca. Uszkodzenie z winy użytkownika. Quote Link to post Share on other sites
Harper Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 Już zrobiłem :P ale dzięki za Pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts