Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Granatnik podlufowy [CAW] vs. [P&J]

Recommended Posts

Obejżyj sobie 9 kompanie. TAm Rosjanie w hurtowych ilościach nolili na kałachach granatniki, i wyglądało to bardzo estetycznie i logicznie. Zakłądanie pseudo mkowego granatnika do AK jest moim zdaniem brzydkie. Jeżlei zależy ci na realiźnmie, to tylko gp30. I obejżyj ten film koniecznie. Jeśli masz kałasza :D

9 рота obejrzana wiele razy...

Jestem na 90% zdecydowany na GP-25, martwi mnie tylko

japońskiej firmy CAW
vs. "marka" P&J. Na pewno nie da się nic poważnie w budowie granatnika spieprzyć? ;) Edited by Lajon

Lew się nie wygłupiaj i nawet nie kombinuj z M203 do Ak :P

I tak się założę, że skończysz jak ja ze swoim M203 przy M4. Sobie jest i od roku nawet nie pomyślałem o kupieniu granatów ;)Jest po to, żeby wyglądał ;) Więć jak jużto coś co pasuje i wygląda a nie jest "wszystko jedno przecież to też granatnik" ;)

Ja na to patrzę bardziej z pragmatycznego punktu widzenia i taki kawał stali przy lufie jest za ciężki żeby go targać tylko dla lansu. ;)

Jakby na to nie patrzeć, GP-30 może służyć przy okazji jako coś w rodzaju frontgripa. Orientuje się ktoś czy to-to ma jakiś safety switch?

• 1 month later...

Jak chcesz granatnik tylko do lansu to radzę przemyśleć sprawę jeszcze raz. Po pierwsze strasznie dociąża to przód repliki, w moim HK416 JG plastic fantastic body, aż się lekko wyginało, po drugie koszty z tego co pamiętam za swój granatnik zapłaciłem około 200 PLN. Jak myslisz o zastosowaniach praktycznych to bez zakupu markowych granatów zasilanych CO2(trzeba dokupić adapter) nawet nie masz co podchodzić do tematu granatnika :/ Ja juz to przerobiłem i straciłem na tym troche $ bo sprzedawałem to praktycznie zaraz po kupnie. Przyznaję że replika wyglądała bardzo fajnie ale ten lans nie był warty ani tych pieniędzy ani reszty kłopotów zwiazanych z granatnikiem pzd ŁP