juk Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Witam czy jest w szczecinie jakis sklep asg zajmujacy sie serwisem replik ? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Wojska polskiego 54 sklep Gunfun ;) Quote Link to post Share on other sites
Mszaan Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Polecam Southmana, użytkownik z forum Strefa. Ma chyba największe doświadczenie jeśli chodzi o serwis w mieście i potrafi zrobić z repliką wszystko ;-) można się z nim skontaktować poprzez forum www.asg.strefa.pl GunFun niestety nie ma zbyt dobrej renomy jeśli chodzi o serwis replik. Quote Link to post Share on other sites
Sfora_Goose Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Wojska polskiego 54 sklep Gunfun ;) Zwłaszcza teraz, kiedy odszedł kolejny serwisatn - cris a szmerglu jest tam okazjonalnie raz na 2 tygodnie. Polecam wysłanie repliki do ASGshopu 8) Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Troszeczkę częściej :roll:, ale po 18:00 :P Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Wojska polskiego 54 sklep Gunfun ;) Poprawiałem po nich repliki, mają jakieś pojęcie ale to nie wystarcza. Quote Link to post Share on other sites
Cris82 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 zapraszam do sklepu crazy Bee na ulicy. gen.Dąbrowskiego 9 niedaleko ulicy madaliniskiego posiadamy również serwis Quote Link to post Share on other sites
Jachu_15 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Śląska ale nie wiem ile Sklep nazywa sie Getsome Edited March 11, 2012 by Jachu_15 Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Śląska ale nie wiem ile Sklep nazywa sie Getsome Raczej Rayskiego 26... Ale chłopaki mogliby trochę poważniej podchodzić do klienta-po pierwsze przydałaby się wywieszka z godzinami otwarcia a po drugie jak juz muszą zamknąć albo nie mogą otworzyć z takich czy innych powodów to jakieś info na drzwiach byłoby mile widziane - odwiedzałem ten przybytek w piątek w godzinach zdawało by się jak najbardziej sklepowych (12:30) i skończyło się pocałowaniem klamki z zupełnie niewiadomej przyczyny...(że nie wspomnę o cudzie jeśli chodzi o zaparkowanie auta na tej uliczce). Edited March 11, 2012 by karol_alasz Quote Link to post Share on other sites
morbus Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Raczej Rayskiego 26... Ale chłopaki mogliby trochę poważniej podchodzić do klienta-po pierwsze przydałaby się wywieszka z godzinami otwarcia a po drugie jak juz muszą zamknąć albo nie mogą otworzyć z takich czy innych powodów to jakieś info na drzwiach byłoby mile widziane - odwiedzałem ten przybytek w piątek w godzinach zdawało by się jak najbardziej sklepowych (12:30) i skończyło się pocałowaniem klamki z zupełnie niewiadomej przyczyny...(że nie wspomnę o cudzie jeśli chodzi o zaparkowanie auta na tej uliczce). Witam. Jak każdą konstruktywną uwagę również i tą bierzemy sobie do serca, co do miejsc parkingowych i uliczki to jak tylko zarobimy milion dolarów ( najlepiej w złotówkach ) to zmienimy siedzibę na bardziej dostępna z parkingiem dla klientów i lądowiskiem dla helikopterów. A poważnie to czasami zdarzają się pewne sytuacje losowe na które nie ma człowiek wpływu i traf chciał że akurat sklep był zamknięty. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts