QBS Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Czołem! Proszę o potwierdzenie tych, którzy przybędą, ponieważ wielu z Was pyta kto będzie - i razem zebrało się sporo osób, ale każdy prosi o konkretną liczbę osób, które się zjawią. Dopisując się tutaj sprawisz, że więcej osób przybędzie. Wszystkich chętnych odbieram z Piły - tych bez transportu z stacji PKP, tych własnymi autami odebrał bym kolejno o umówionej godzinie z dróg wylotowych na Poznań i Bydgoszcz (tutaj mówię też o ludziach z Torunia). Proszę więc w miarę szybko o konkretne dane. Po strzelance w planie mam rozpalenie grilla - jakies piwko i kielbaski... Chętnych odeskortuje do hotelu w Bornym Sulinowie bądź w Pile (oba z night clubami, ten w Bornym 35 zl/doba). W razie pytań proszę o kontakt: GG: 1108076 Mob: 0 600 906 992 Ps. Proszę o konkretną liczbę osób jaka z Wami przyjedzie. Quote Link to post Share on other sites
Ssak Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 Ja bedejezeli ktos z Bydgoszczy pojedzie zemna (pkp). Mozliwe (i tu nie moge niestety potwierdzic) ze beda jeszcze 2 osoby zemna. Quote Link to post Share on other sites
PA Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 My mieliśmy w planach jechać jak będzie konkretna liczba osób = conajmniej 10 licząc bez nas ale z organizatorami i "tubylcami". Jak przyjedziemy to będzie nas 4 sztuki. PA. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted April 1, 2004 Author Report Share Posted April 1, 2004 Dzisiaj ktos wyrwal mnie ze snu o 9 rano i powiedzial, ze tez wpadnie we 2 jesli bedzie wieksza grupa - ale kto to byl tego nie wiem... Pamietam, ze z Torunia - i mam jego numer :) Decyzje podejmiemy tutaj w piatek. Quote Link to post Share on other sites
Ssak Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 Na 99% 2 osoby z Bydgoszczy pojada no chyba ze PKP srajkuje Quote Link to post Share on other sites
rezul Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 my jednak nie jedziemy :-( tzn ja i PA Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted April 3, 2004 Author Report Share Posted April 3, 2004 Ok - w związku z tym, że pasowało jedynie Bydgoszczy proponuje przesunąć spotkanie na przyszłą sobotę - pasuje Wam? Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Jeśli za tydzień, to możesz liczyć na mnie i paru kolesi z Wałcza, może kogos z Gdańska jeszcze przytargam ale to dam znac póżniej. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 wielka sobota lol :wink: Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 co by czasu nie tracić...zawsze można wziać karabin ze święconką :) Quote Link to post Share on other sites
Ssak Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 Jesli chodzi o mnie to raczej odpada ze wzgledu na Swieta i rodzine. Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 No więc na dzień dzisiejszy, z Gdańska przybedą cztery osoby na bank. Kto jeszcze? Teren jest pyszny, w końcu to moje rodzinne strony... Z Wałcza pojawi się 3-4 zbirów. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 naprawde bedzeicie strzelac sie w sobote? :roll: Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted April 6, 2004 Author Report Share Posted April 6, 2004 Tak - zrobimy nawet akcje "Odbijanie kosciola", gdzie role przebranych czlonkow Al-Quaidy pelnic beda ministranci :lol: Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted April 6, 2004 Author Report Share Posted April 6, 2004 Aha - bede mial busa wiec moge zabrac kilka osob... NA PACE! :twisted: Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 siema QBS jak wyszło teraz leśniczy nie robił problemów?? te babki jeszcze tam mieszkaja?? Nie było nikogo z Bornego ?? Z tego co pamiętam mieliśmy DUZE problemy zeby tam cokolwiek zrobic pozdr. wilku Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted April 6, 2004 Author Report Share Posted April 6, 2004 teraz nie wyszlo - z braku ludzi :( Jak bedzie dam znac w weekend - sobota wieczorem :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts