Pawlik Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Zamierzam kupic bron w www.redwolfairsoft.com po wejsciu do Unii... Tylko mam pare pytan: Ile mniej więcej kosztuje koszt przesylki i cla, w jakim kraju ten sklep sie znajduje, czy warto im zaufac i czy sprzedaja bron dobrej jakosci? Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Zamierzam kupic bron w www.redwolfairsoft.com po wejsciu do Unii... Tylko mam pare pytan: Ile mniej więcej kosztuje koszt przesylki i cla, w jakim kraju ten sklep sie znajduje, czy warto im zaufac i czy sprzedaja bron dobrej jakosci? pokolei... o koszty zapytaj ich, odpowiedzą, mowie o military.pl bo to zalezy co chcesz sciagnac. (wdech wydech..) redwolf znajduje sie w HongKongu ... military mozesz zaufac, rw tez. czy bron jest dobrej jakosci.. no sprzedają bron taką jaka maja. Jezeli chcesz TokyoMarui to bedzie to jakos TokyoMarui. Nie bardzo rouzmiem pytania. Mozesz jaśniej je zadać? (wydech...) nawet spokojnie poszlo :wink: Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 Wszystko w redwolfie jest dobrej jakosci, Potul tam kupil wilka grzywiastego czy cos takiego, nic sie nie strzepi, nie leni, elegancko. Jednak jezeli zamierzasz kupic bron w redwolfie po wejsciu do unii, co jest oczywiscie sluszne, bo taniej bedzie, to musisz troche poczekac, nie mam pojecia kiedy Hong Kong wejdzie do Unii, ale raczej nie predko. [bron dobrej jakosci, chryste, teraz rozumiecie czemu nie skasowalem tego watku? :lol: :lol: :lol: ] Quote Link to post Share on other sites
Pawlik Posted April 3, 2004 Author Report Share Posted April 3, 2004 Wielkie dzieki za odpowiedz, na pewno te informacje mi sie przydadza. Jescze raz dziekuje. Quote Link to post Share on other sites
Cybuch Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Witam! Mam pytanie. Chcę sobie zamówić z red wolf'a tego oto colta http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=26465 . I oto moje pytanie. Czy nie ma żadnych problemów z wysłaniem do polski, czy sklep jest wart zaufania?? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Panowie. To Jest RW Jednen z najwiekszych i najlepiej zaopatrzonych sklepów AS na świecie. A Pytanie co do jakości. Tak jak napisał Zjawa. Czy kupisz w ASGSHOP-ie czy w Capri bedzie to to samo, nieinaczej jest tez z RW. Quote Link to post Share on other sites
Cybuch Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Bardziej mi chodziło o kwestię wysyłki do Polski. Gdyż nie wiem czy nie ma żadnych problemów z takową. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Bez problemu wysyłają na cały świat Quote Link to post Share on other sites
pumbishon Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 A jak jest z gwarancją? Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Poczytaj sobie FAQ i informacje na stronie sklepu, tam jest wszystko wyjaśnione. Wysyłanie na gwarancje do Chin mija się z celem, koszt wysyłki wyniesie tyle co naprawy w Polsce. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Rabat na 5% FYWHCGJN . Jeżeli by ktoś chciał skorzystać ;). Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 Szybka i sprawna obsługa zamówienia. Niestety wysyłka tylko DHL. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 Zwykły Airmail jest dostępny, ale tylko do określonej wagi/ilości/kwoty. Od siebie dodam, że w ostatnim czasie sporo tam zamawiałem i jest to chyba na ten moment najlepszy sklep asg w Azji. Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 Zwykły Airmail jest dostępny, ale tylko do określonej wagi/ilości/kwoty. Niestety własnie te limity wymiarów/wagi mają fatalne bo paczka 1,05kg o najdłuższym wymiarze 40cm kwalifikowała się tylko na DHL a podobne z HK szły bez problemu pocztą. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 Oni czasem mają jakieś bugi przy niektórych towarach, np. za wysyłkę magazynka aep do 18c (cienki patyczek) kasują ponad 13$, gdzie za inne magi tego typu wychodzi 5$. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts