marcin02 Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Ja mam zamiar kupic u nich szynę ale nie wiem jak się tam zarejestrować nigdzie nie ma żadnego przycisku, formulaża ani informacji. Wysłałem im maila ale nikt nie odpowiedział. Link to post Share on other sites
Yelnet-Tazman Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 misiu a popatrz w lewy górmy róg :wink: tam masz przycisk logowanie. dalej nie musze chyba nic mowić 8) Link to post Share on other sites
nom4k Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 FireArms ogólnie jest spoko do kupowania, sprzedawca zawsze ci poradzi co wybrac itd.Ale nieradzie w nim serwisowac giwer. 26.04.06 oddałem m15a4 do naprawy.Po pierwszej strzelance coś sie z elektryką zwaliło.Sprzedawca mi powiedział że styki niekontaktują i że jest to drobnostka.Zapytałem sie czy zrobią go na za tydzień bo akurat mam strzelanke.On że "jasne, do tego czasu zdąży na karabinie kurz osiąśc".Jest 05.05.06 dzwonie i pytam sie czy już zrobili, sprzedawca że "jeszcze nie", a będzie na dzisiaj zrobiony, "raczej nie".Rozbierac guna niechciałem bo straciłbym gwarancje ale wydaje mi sie że styki naprawia sie w 15 minut :evil: Link to post Share on other sites
Kamil_W Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ja juz tam nie kupie nic... niedosc, ze paczka doszla po ponad 2 tygodniach, to 3 tygodnie po jej dojsciu dostalem druga taka sama (a zamawialem jedna) ;D Link to post Share on other sites
gosiek Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 sklep zostaje zamknięty z tego co widziałem co jest napisane na ich stronie i jakaś wyprzedaż z tego powodu jest organizowana... Link to post Share on other sites
Xena Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Czy w FA jeszcze ktoś pracuje? Ostatnio (od około 2 tygodni) przestali odpisywać mi na maile. Wiecie coś na ten temat? Link to post Share on other sites
dbdb Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Mam ten sam problem od 2 tygodni, żadnego kontaktu i nie ma informacji, żeby byli na urlopie czy cuś ??? Ktoś coś wie ??? Link to post Share on other sites
Xena Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Na stronie sklepu wygląda, że nadal działa. Widziałem tylko, że zmieniła się osoba odpowiedzialna za różne rzeczy związane z ASG. może to jest powód... :evil: Link to post Share on other sites
Yelnet-Tazman Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Tak to niestety jest jak odchodzi człowiek który prowadził sklep i zostawia samych zielonych na placu boju :evil: dajcie im troche czasu niech się ogarną 8) Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 tak naprawde to jest likwidowany caly sklep :] niedlugo gigantyczcna wyprzedaz gratow za groszowe ceny. Wiem to z pewnego zrodla 8) Link to post Share on other sites
cromat Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Dawno temu kupowałem u nich szyne do mp5. Było sporo czasu (ponad tydzień) do zlotu, na który planowałem sobie zabrać już gotowe piękne mp5... Paczka przyszła prawie po 2 tygodniach. Na maila nie odpowiadali... A jak dzwoniłem to dwa razy, koleś do końca nie wiedział co chciałem zamówić, bo czyta czyta i, zapomniał? A co do splajtowania tego sklepu, to się nie ma co dziwić. Nic nie przychodzi nowego, ceny spadają... Konkurencja ich pobiła Link to post Share on other sites
Zion Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Ze swej strony mogę jedynie ostrzec przed beznadziejnym kontaktem z firmą. Telefonów nie odbierają, chyba że akurat masz szczęście zastać kogoś. Na maile odpisują śrdnio raz na dwa trzy tygodnie - porażka. Generalnie trochę mi szkoda że odpadają na margines rynku, ale może to tylko przejściowe problemy. Link to post Share on other sites
Xena Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 No to masz szczęście, że wogóle ktoś Ci odpisał. :wink: Z informacji na stronie wynika, że zlikwidowali już sklep stacjonarny i zostawili tylko internetowy. A ze sposobu prezentacji towaru wynika, że chyba szykują się do likwidacji. Jedyne co się tam nie zmienia to wszechobecny bałagan :twisted: Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 No nie wiem w czym problem. Zamówilem montaż do mp5 i maga do glocka 18c (100BBs) i cośtam jeszcze. Widziałem ceny w ich sklepie i byly takie zwykłe. Nie zauważyłem że na głównej maja jakiś inny cennik. Zadzwonili do mnie, powiedzili że ceny maja niższe, facet przeliczył i powiedzial mi cene o prawie 50zł niższa. Dodał że wyśle priorytetem za zaliczeniem. Zgodziłem się i dwa dni later mam dostalem paczke. Wszystko działa i jest sprawne. Żadnego wałka. Dodam że troche sie przeraziłęm, bo po moim zamówieniu przeczytalem ten wątek :/ Już chciałem pisać że rezygnuje z zamówienia... A tutaj taki psikus. Zapytałem sprzedawce dlaczego tak się dzieje jak tutaj w topiku jest. Powiedział, że maja jakieś reorganizacje czy cus... Dla mnie ważne ze sprzęt tanio dostałem. Link to post Share on other sites
Xena Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Czy Wam też nie działa ich strona? Od kilku dni nie mogę się na nią dostać. Link to post Share on other sites
supryn Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Mi również ich stronka nie działa od kilku dni Zdaje się, że jeden z najstarszych sklepów ASG albo ma spore kłopoty z serwerem - albo co gorsza zakończył działalność.:( Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted October 12, 2006 Author Report Share Posted October 12, 2006 Z tego co wiem sklep jest (został) w stanie likwidacji. Link to post Share on other sites
supryn Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Widzę, że strona sklepu znowu ruszyła. Mam nadzieję, że sklep będzie funkcjonował dalej. Im więcej działających sklepów z ASG - tym lepiej dla nas klientów tych sklepów. Link to post Share on other sites
gosiek Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 czy7 ktokolwiek tu coś upował? Jak tak to prosze o jaką kolwiek informacje o tym jak się odbywa sprzedaż oraz jak jest z kontaktem...Fajnie było by też się dowiedzieć jak jest z serwisem czy nadal funkcjonuje Link to post Share on other sites
Xena Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Jeśli sklep jest rzeczywiście w fazie likwidacji to trochę ryzykowne wydaje się kupowanie tam poważniejszego sprzętu wydaje mi się troche ryzykowne - bo do kogo się zwrócić w razie reklamacji towaru jak sklepu już nie będzie? Link to post Share on other sites
xasistis Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 W raqzie likwidacji sklepu po gwarancję zwracasz sie bezpośrednio do byłego właściciela sklepu (po likwidacji będzie to już osoba fizyczna, jednak gwarancja nadal obowiązuje). Link to post Share on other sites
Cyku Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Witam, chciałem się zapytać jak tam sytuacja sklepu? Bo jako jedyni mają jeszcze mc51 TM (chyba ze nie dopatrzylem sie w innych sklepach) do którego się przymierzam. Przestraszylem się czytając ten topic, szczerze mówiąc. Link to post Share on other sites
MONKeyman Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Witam. Podobnie jak kolega cyku chciałbym się dowiedzieć, jak to jest z FireArms? Działają, czy nie? Upatrzyłem tam sobie G36 od TM, który jest tam 200z tańszy, niż w innych sklepach, ale boje się kupować coś w sklepie, kiedy nie jestem pewien jego przyszłości. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
sirrafael Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Telfon masz? Oni telefon mają. Masz maila? Oni mają. Trudno sie skontaktowac na wlasna reke? Link to post Share on other sites
MONKeyman Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Witam. Drogi sirrafael! Dziękuję za pouczającą i wyczerpującą odpowiedź. Muszę jednakże stwierdzić, że na moje 2 maile do tej pory nikt nie odpowiedział i szczerze mówiąc nie dziwie się, bo jakby ktoś mnie zasypywał mailami, w rodzaju "czy pański sklep jeszcze istnieje?" to też bym pomyślał, że to jakiś żart. Otóż pogłoski o likwidacji sklepu usłyszałem tylko NA TYM forum i NA TYM forum chciałbym usłyszeć wiarygodne potwierdzenie tej informacji. Inna rzecz, że połączenia w Polsce kosztują niemało i nie zamierzam wydawać niepotrzebnie pieniędzy, kiedy mogę dostać szybką i treściwą odpowiedź od kogoś, kto ostatnio tam robił zakupy i może rozwiać moje wątpliwości, co to tego sklepu. Zwłaszcza, że nie jestem w pośpiechu, na AEGa dopiero zbieram, ale chce mniej więcej zaplanować wydatki. POZDRAWIAM PS. Sorry za długą wypowiedź. Link to post Share on other sites
Recommended Posts