Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam.

Na wstępie uprzedzam, że użyłem opcji SZUKAJ, ale nic nie znalazłem.

Otóż niedługo dostanę w swoje ręce 2 shotguny DE, jeden czarny z kolbą, a drugi z drewnianymi okładzinami. Z tego co się naczytałem jeden magazynek nie wystarcza, co jest logiczne. Chciałem więc kupić magazynki od krakmanów ( Do shotów JT ). Napisałem do nich czy pasują do tych shotgunów, a oni odpisali, że pasują tylko do JT. Sprawdziłem w innych sklepach i w końcu znalazłem w www.sklep.airsoftguns.pl

Szczerze mówiąc nie chce mi się tam kupować, ponieważ każdy wie... wolałbym kupić w www.taiwangun.com. Planuję tam zakupy i przy okazji kupiłbym te magi.

Tak więc drodzy forumowicze, czy magi JT ( te od karmanów http://www.taiwangun.com/shop,show,704 ) pasują do DE ?

Ps. Czy shotgun z drewnianą okładziną jest mocniejszy od tych AGM ? Mam już strzelbę od AGM, a nie wiem, czy sprzedawać od AGM czy od DE ( będę miał na stanie AGM i 2 z DE - czarny i w drewnie. ) ?

Pozdrawiam

Miszczo

Magazynek do Shot Guna [JT]

UWAGA

Magazynek pasuje tylko do shotgunów z firmy [JT]

Była o tym mowa wiele razy, że nie pasują. W magu od JT mieści się 39 kulek, a nie jak podano, że 19. Magazynek w JT jest całkiem inny.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...