ReGe Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Sprawa jest prosta od dłuższej chwili szukałem DESERT EAGLE HARD KICK metal i nie mogłem go znaleźć a jak już to był na każdym sklepie niedostępny. I tu pojawia się moje pytanie! Co się stało z tą bronią? Czy została wycofana z produkcji że tak nagle jej zabrakło? PS. Jeżeli ktoś ma tą broń na zbyciu to dałem ogłoszenie w "komisie". Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 -=treść skasowana=- Nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj. Masz kretyńsko komentować to idź do piaskownicy. Chopin Quote Link to post Share on other sites
dark_griph Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Dolar poszedł w górę, więc cena zabawki tez by podskoczyła, a mało kto taką sobie kupi. Nie opłaca się sprowadzać po prostu. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Poczekaj poczekaj, o którym desercie mówisz? KWC na CO2? Bo to chyba jedyna wersja HK z metalowym zamkiem. Quote Link to post Share on other sites
Laos Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Chyba tak jedyny jakiego widziałem, na specshopie można dokupić zamek i resztę metalową za jakieś "dobre" pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 hard kick to jest system gazowy TM a TM klamek metalowych nie robi i nigdy nie robiło. Musisz nam napisać o jakiego gnata Ci chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Pewnie o tego co kiedyś kiedyś był jako cybergun. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 miałem Desert eagle'a Cyberguna,poprzedni właściciel przerobił go na GG (nie wiem co w środku pozmieniał) zabawka miała 330 fps i tryb full auto :P Fotka gdy go jeszcze miałem http://img88.imageshack.us/img88/2807/imag0018oh0.jpg -jak widać był ostro polerowany :-) Laos jeśli chodzi o konwersję metalową to kumpel kupił to do TM i cały dzień z pilnikiem walczył żeby pasowało wszystko :P Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 bo t konwersja guardera. Zamek do HC tez trzeba było ostro szlifować miejscami :D Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) Dexterkrak -nie wiem jaką sjzmisiek konwersję zakładał -wiem że śliczny silver i wiem ze zapłacił z 800-900 zł za to hmm.."body" (z pół roku temu to zakupił i wiem że w owym czasie był news o konwersji "de full metal)" ludzie strasznie na cenę narzekali Edited January 18, 2010 by rain777 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 guarder o ile pamiętam (czytałem znaczy się kiedyś). Własnie te konwersje guardera są dość tanie i ślicznie wykonane jednak trzeba je dopasowywać jak widać. Z zamkiem do Hi capy miałem godzinkę walki zanim zaczęło to działać a potem z 200 kulek na dotarcie się zamka do szkieletu itp. Quote Link to post Share on other sites
dark_griph Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) (...) kumpel kupił to do TM i cały dzień z pilnikiem walczył żeby pasowało wszystko :P Normalne. Mi z 3-4 godziny rozłożenie, instalacja i złożenie zajęły - i bardzo dobrze, bo - zastanówmy się - lepiej spiłować, czy mieć luzy? (...)nie wiem jaką sjzmisiek konwersję zakładał (...) Ja za to wiem - Guardera. Dla porównania tu masz czarną konwersję, pierwszą w Polsce z resztą: Edited January 24, 2010 by dark_griph Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Dark_Gryph ta matowa czerń jest genialna :P a co do pierwszej takiej to gratuluję :-) Nie patrząc na wygląd-klank full metal DE jest nie do przebicie -zgodzisz się ? :P Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 miałem Desert eagle'a Cyberguna,poprzedni właściciel przerobił go na GG (nie wiem co w środku pozmieniał) zabawka miała 330 fps i tryb full auto :P Fotka gdy go jeszcze miałem http://img88.imageshack.us/img88/2807/imag0018oh0.jpg -jak widać był ostro polerowany :-) Laos jeśli chodzi o konwersję metalową to kumpel kupił to do TM i cały dzień z pilnikiem walczył żeby pasowało wszystko :P YYYY nie... wystarczy kupić maga na GG. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 (edited) Młoteczek walił z taką siłą że przy 2-3 strzale był zawsze syfon,a i fps było zdecydowanie za dużo jak na cqb. Edited March 16, 2010 by rain777 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts