Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Podwójne i puste wystrzały;/

Recommended Posts

Witam

mam taki probelm moja m4a1( ca tuning level3 470fps w asgshopie) strzela podwójnie, czasami na pusto, najczęściej pierwszy strzał jest podwójny, a drugi i kolejne juz jest pusty, czy może to byc wina magów? próbowałem juz 5 róznych ale na każdym to samo;/ jedynie na midzie wystrzelił 10 podwójnych a potem znowu puste;/

Próbowałem przesmarowac silikonem ale bez efektu.

Macie jakieś pomysły? Co to może być?

Problem napewno nie leży po stronie magazynków.

Ja bym obstawiał za długą dyszę.

Widzisz OLO... Czasem podwójne a czasem nic. Ja bym stawiał na za długą dyszę w połączeniu ze zbyt słabym dociskiem komory do GB ;-) .

MOLOCH: co zrobiłeś, ze nagle zaczęło tak strzelać? Zmieniałeś jakieś części?

ale to jak? dysza sama sie wydłużyła? ja przy nim nic nie majstrowałem, w sumie mam go od 2tygodni, a poprzedni własciciel serwisował go w asgshopie więc długść dyszy chyba jest odpowiednia gb jest zaplombowane, to chyba jednak cos z hopupem, jak sie rozbiera M-ke CA? bo szukałem jakiejś instrukcji ale nic nie znalazłem.

Generalnie, to Systema, ma dłuższe dysze, i do tego Gumka Guardera to mamy puste strzały, i qautrokotlety.

Ja obstawiam na gumkę, lub na dyszę.

Od kiedy Ci się to dzieje? Jeżeli jak dostałeś i tak było to coś z dyszą, a jak teraz to gumka.

Chyba, że dysza się wydłużyła :F

Pozdrawiam serdecznie,

Grzechotnik.