Wuch Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Witam ! Posiadam koli King Arms zamontowany na mojej emce. Problem polega na tym, że kiedy ustawie kropeczkę kolimatora, żeby prawidłowo wskazywała cel, to nachodzi na muszkę. Muszka z kolei przysłania mi cel... Wiecie, jak od montować muszkę ? Sam nie doszukałem się tam żadnej śrubki. Bo ja szczerze powiedziawszy nie znam jeszcze dobrze anatomii mojej m4 i nie chciałbym czegoś zepsuć usiłując zdjąć muszkę nie tak, jak się powinno to robić :) Proszę o jakieś sugestie, porady :) Dzięki ! Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Zostaw tak jak jest ! Quote Link to post Share on other sites
Wuch Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Czyli mam się po prostu "przemęczyć" ? :) Quote Link to post Share on other sites
adrIan Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Strzelaj z obu oczu otwartych i będzie OK :-P Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Zdjęcie przyrządów też nie jest idelane- bateria w koli siada i jest problem- wiem bo ćwiczyłwm to 2 razy w swojej gietce. Wyjście to np wysoki montaż do koli jesli to aimpoint Quote Link to post Share on other sites
Wuch Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 To jest dokładnie ten kolimator: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=848 Czyli mówisz, że wyjściem może być wysoki montaż ? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Albo nauczyć się korzystać z kolimatora. Tańsze i prostrze. Quote Link to post Share on other sites
Wuch Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Nie wiem, co ma "nauczenie się korzystania z kolimatora" do plamki nachodzącej na muszkę, która przysłania cel ;) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Ma, dość sporo. Plamka jeśli znajduję się na czubku muszki znaczy, że jest pi razy drzwi dobrze przystrzelana. Jak Ci bardzo, ale to tak bardzo przysłania to kup składaną muszkę. Poza tym, całemu US Army nie przeszkadza, a Tobie tak. Do tego, celując obuocznie muszka nie powinna Ci przeszkadzać, nie strzelasz z repliki na 100 metrów, ani też na 200, żeby muszka radykalnie przysłaniala Ci cel. Idziesz, podnosisz gnata, tam gdzie kropka strzelasz, opuszczasz. Quote Link to post Share on other sites
Wuch Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Dobra, dzięki za wszystkie odpowiedzi ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts