gadzinka Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Jaki pistolet w cenie 75zł polecacie? Walther HFC, będzie dobry? Link to post Share on other sites
snip Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Sprężynowa broń boczna to właściwie pistolet ostatniego strzału, więc możesz brać co chcesz. Co innego, jeżeli byś chciał z tym normalnie latać jako replika główna. Temat o springach jako broni bocznej kiedyś się już pojawił. Link to post Share on other sites
SZARY Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Zależy jk strzelasz i na jaki dystans chcesz uzyc tej broni..."na szybko" do 5-8m każda zadziała tk samo na wiekszym dystansie róznie...ja używam HK USP z TM i teoretycznie nie skarże sie na ta bron ale uzywm jej jako ostatniej deski ratunku lub w budynkach... Link to post Share on other sites
Skejter Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ja używam Desert Eagle 50AE ( te nz regulowanym hopem) I sprawuje sie nieźle i przy tym nieźle wygląda a moze konkurowac z tanimi aeg bo ma zasieg skuteczny kolo 28-30m.ale kosztuje nieco więcej niz 75 zł. Link to post Share on other sites
ANAKONDA Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Nie kupuj nic, lepiej zainwestuj tą kasę w broń podstawową. Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Krótki shotgun z AGM... Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Ja miałem Walthera P99 z HFC. Jeżeli chodzi o skuteczność, to tak, jak pisali panowie wyżej: wszystkie springi wypadają mniej więcej jednakowo. Jeżeli chodzi o zasięg i celność to najlepiej te z TMa. Niestety mają one małą wagę oraz są pozbawione takich bajerów jak np. zamek w tylnym położeniu po wystrzeleniu całego maga (osobiście mi się to podoba:). W Waltherze zamek się blokuje. Poza tym jest dość ciężki i pewnie leży w dłoni. Jedyne co mu brakuje to oryginalnych oznaczeń... Link to post Share on other sites
Recommended Posts