human Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 (edited) Szukam strzelby, najlepiej springa cos ponizej 200 zł i z mocą ponad 300fps. http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/st...adana_kolba_asg Podoba mi sie ta replika. Edited April 19, 2009 by human Link to post Share on other sites
arend Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Zdecydowana większość sprężynowych strzelb ma ponad 300 fps prędkości wylotowej więc wybór masz duży Opisy poszczególnych modeli znajdziesz właśnie w tej części forum ale i też w części z tanimi replikami Link to post Share on other sites
human Posted April 19, 2009 Author Report Share Posted April 19, 2009 No cóz wybór jest ogromny, ale jestem raczej skłonny kupic Franchi Spas ze składaną kolbą, którego podałem w linku. Tylko czy ktoś miał tą broń? Widziałem wiele opinii na temat innych "Franchich", ale nie jestem pewien czy to był ten sam model. Link to post Share on other sites
mateuszAK47 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Polecam ci Shotguna Benelli on ma ok. 320 fps , ja osobiście mam mossberga i też jestem zadowolony. Link to post Share on other sites
human Posted April 29, 2009 Author Report Share Posted April 29, 2009 Osobiscie tez mam Mossberga, a benelli mi sie nie usmiecha, ponieważ ja wole Strzelby z nabojami typu "SLUG" . Link to post Share on other sites
arend Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 (edited) Osobiscie tez mam Mossberga, a benelli mi sie nie usmiecha, ponieważ ja wole Strzelby z nabojami typu "SLUG" . :wink: :wink: benelka strzela trzema "slugami "naraz :wink: :wink: ps gwoli ścisłości slug jet pociskiem litym do broni gładkolufowej (czyli jest to między innymi popularna brenneke ) pojedyńcza kulka wystrzelona z mosberga też może zostać zaliczona do slugów więc mosberg strzela tylko slugami :twisted: w trym czasie benelka strzela trzy slugi z trzech luf ale to już moja pokrętna filozofia :twisted: Edited April 29, 2009 by arend Link to post Share on other sites
human Posted April 30, 2009 Author Report Share Posted April 30, 2009 Ale z opisów znajomego, po pewnym dystansie (25m chyba mówił) pociski sie rozchodzą na boki, ten efekt mi sie nie podoba. Link to post Share on other sites
arend Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 prawdę mówisz rozchodzą się nawet ciekawie to wygląda :-P zresztą każdy kupuje to co mu się podoba i sam się z tym buja :twisted: w końcu wolny kraj podobno :twisted: Link to post Share on other sites
mateuszAK47 Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Kolega ma Benelli wykonanie jest dobre , ale te 3 kulki w końcowej fazie lotu lecą nieco w kosmos :) Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Dołóż trochę i kup obrzynka CA870 od Maruzena. Po co jakąś chińszczyznę brać? Osiągi, wykonanie i kultura pracy poniżej zera. Za to CA870-mhm... i zaje*iście szerokie możliwości tuningu, nie wiem czy jest jakakolwiek inna airsoftowa giwera (no może nie licząc eMek), którą można w tak bogaty sposób dostosować do własnego gustu i potrzeb. Link to post Share on other sites
ramiel Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 OLO dobrze gada wódki mu dać. :mrgreen: Tak na serio to 870ki maruzena są nie do zajechania nawet na M145 bez wymiany czegokolwiek w środku. Link to post Share on other sites
human Posted May 16, 2009 Author Report Share Posted May 16, 2009 Ja jestem już w pełni zdecydowany na Franchi SAS 12 Tactical, gdyż widze ze to Bestseller na Zbrojowni Ale mam pare wątpliwości: - Z czego jest wykonana "szyna" od czułna i jaka jest jego wytrzymałość? - Z czego wykonana jest szyna od kolby i jaka jest jego wytrzymałość? Link to post Share on other sites
Recommended Posts