Boshi Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Witajcie mam jeszcze jedno pytanie co do tej broni. http://www.specshop.pl/product_info.php?ma...roducts_id=1670 Jak jest z waryjnością i innymi podezspołami lepsza od G&P czy ICS. Prawde mówiąc czytałem jeden temat na forum, ale posty z 2006 roku jakoś przestarzały się już a więcej info o niej nie ma na forum. Google mało pomogły. Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Boże widzisz i nie grzmisz http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=21427&hl=vfc MODA tu potrzeba halo xD wywalić by można... Link to post Share on other sites
Boshi Posted May 8, 2009 Author Report Share Posted May 8, 2009 nie no normalny żal. czytanie ze zrozumieniem sie kłania.. Czytałem to i pomyśl sobie, że ten temat jest przestarzały a ostatnie strony mają mało info. I tak już nieaktualne Link to post Share on other sites
eMAGie Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 To nie mogłeś się tam dopisać, a nie zakładać nowy temat? Żalu Ty! Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Ja z przykrością powiem, że te HK416 tylko wygląda. Mnie się już zepsuło na pierwszej strzelance i to po paru kulkach. VFC odwala niezła fuszere z tym karabinem :/ Zanim zaczął normalnie strzelać to rozwaliłem w nim 5 tłoków. Wszystko z powodu jakichś niesamowitych oporów w samym GB. Dopiero po 2 serwisach w asgshopie karabin zaczął normalnie strzelać. Może źle trafiłem, ale osobiście już nic nie kupie z VFC. Fajny wygląd, oznaczenia itp., ale mechanika do dupy i do wywalenia zaraz po zakupie. Link to post Share on other sites
Haron666 Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 moj na początku też się strasznie dusił po 300 bb batka padała więc go rozebrałem podkładki założyłem okablowanie niskooporowe bo stockowe jest do dup* :D I śmiga Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Że zadam głupie pytanie. Bo jakiego grzyba Wy ciągnięcie tutaj tą dyskusję, zamiast w temacie o replice? Później człowiek chce coś znaleźć i wyskakuje mu 6 milionów bzdurnych tematów takich jak ten. Zamknąć to w chorobę, a ze 3 ostatnie wnoszące coś posty przenieść gdzie ich miejsce. Link to post Share on other sites
Recommended Posts