fdawid Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Czy ktoś mógłby szerzej opisać dwa systemy napędu karabinków z rodziny AR15 ? Chodzi o zwykły system (colt na przykład) i ten jaki mają karabinki np: firmy LWRC, sa jeszcze jakies inne rozwiazania ? Z gory dziekuje. Link to post Share on other sites
Foka Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 System napędu we wszystkich jest jeden - ciśnienie gazów wytwarzanych przez spalanie miotającego materiału wybuchowego. Link to post Share on other sites
thor_ Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Pewnie chodzi o systemy "z gasrurką" i "bez" ;) Link to post Share on other sites
fdawid Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 Pewnie chodzi o systemy "z gasrurką" i "bez" ;) Zgadza się, o to chodzi. Napisałem wyraźnie że chodzi o system który jest różny w LWRC i standardowym Colt'cie w związku z czym pierwszy post to chyba taka aluzja jakaś... bo wydaje mi się że nie trudno było się domyśleć o co chodzi. Link to post Share on other sites
lup Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 I nietrudno poszukać. Masz na forum przynajmniej w dwóch tematach. Link to post Share on other sites
fdawid Posted May 25, 2009 Author Report Share Posted May 25, 2009 I nietrudno poszukać. Masz na forum przynajmniej w dwóch tematach. Skoro tak mówisz, to wnioskuje też że wklejenie linka do takich tematów bardzo boli skoro wiesz a tego nie wkleiłeś ? No cóż taka Wasza mentalność... Link to post Share on other sites
thor_ Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 No cóż taka Wasza mentalność... Hmm taka nasza mentalnośc a jednocześnie taki Twój leń... Znaleźc cokolwiek o tych "systemach" to kilkanaście sekund z Google'm ... Link to post Share on other sites
Chopin Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Skoro tak mówisz, to wnioskuje też że wklejenie linka do takich tematów bardzo boli Tak, boli lenistwo i postawa żądaniowa człowieka któremu nie chce się użyć linka SZUKAJ.... Link to post Share on other sites
Viamortis Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 ZLINCZOWAĆ GOOOO!!! :twisted: Link to post Share on other sites
Julas Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Będziesz błagać o litość ale i tak zadyndasz na sznurze! Link to post Share on other sites
Foka Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 No cóż taka Wasza mentalność...Nie, taka Twoja mentalność.Ja chcę! Dajcie mi! Ja nie będę sam szukał! Macie mi dać gotowe! Przecież ja teraz muszę sobie pograć! Link to post Share on other sites
Recommended Posts