MAR Posted May 14, 2004 Report Share Posted May 14, 2004 cześć.... prosze właścicieli lub tych któży sie spotakli z krabinem M16 firmy cyber gun o napisaniu jego wad i zalet dotyczących wygląu wytrzymałośći oraz napisać jakie ma mnie wjęcej paramtry i donośności kulki celność. pewnie był juz ten temat poruszany lecz chciałbym sie o tym dowiedzieć ......... proszse nie denerwujcie sie tylko piszcie :lol: Quote Link to post Share on other sites
Generic Posted May 14, 2004 Report Share Posted May 14, 2004 Witam, co do osiagow to niestety nic nie moge napisac bo sptrzelalem z niego jedynie w pokoju (karabin kolegi) a co do wygladu to niestety strasznie plastikowy... odzorowanie detali ma (mysle ze) ok ale ta plastikowosc.. aj... i wedlog mnie dosc niewygodnie sie przeladowuje ale mozna sie przyzwyczaic Quote Link to post Share on other sites
Olo[medyk] Posted May 16, 2004 Report Share Posted May 16, 2004 jak na sprzet bez hop-upa zasieg calkiem przyzwoity tj pewnie cos kolo 30 metrow (skuteczny na 15-20m max). Co dziwne na krotsze dystanse moja sfatygowana m16 byla celniejsza od super9 kumpla! wyglada fajnie, do przeladowywania mozna sie przyzwyczaic, u mnie 2 razy zlamalo sie mocowanie lufy do korpusu, slyszalem ze niektorym lamie sie jeszcze kolba. Ogolnie przyjemna giwerka do ogladania i pozowania na GI,ale jezeli chcesz dobrze postrzelac, kup za te kase gaziaka. Quote Link to post Share on other sites
US MARINE SOLDIER Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 M16A1 - CG - jest troche plastikowy, ale dociązony bardzo dobrze, ma Ho-up co przy kulach o2 jest atutem. strzela sie zeń bardzo dobrze , jest bardzo celny. Praktyczna donośność do 20 m (ogień skuteczny) , 30 - 40 m na chybił trafił. Kulki o,12 są stanowczo za lekkie i hopup podnosi je w góre w lewo. Bajer do szybkiego ładowania i magazynek na 60 kulek tez sa warte uznania. poza tym to juz kawał maszyny (1,95 kg) i naprawdę czuje sie zabawkę w ręku. za 350 PLN (Military) to jest całkiem, całkiem Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 M16A1 z CG to dobra replika jak sie jej nie tuninguje.Dociażenie dośc ciekawe około 2kg i dobry ABS. Zalety: -pojemnośc maga(60kulek) -szybkie przeładowanie -waga (jak dla kogo) -prosta w rozkładaniu -Zasięg okło 35m Wady: -wielkość(trudnosc w pomieszczeniach) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=3140&highlight= chyba moj pierwszy w zyciu topic......... ech, stare dzieje :wink: Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Te dane są już raczej nieaktualne... teraz jest już zupełnie nowa wersja. Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Właśnie mówie o tej nowej<lol2> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts