Saillupus Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Witam nic nie znalazłem o produktach wella z serii gazowych karabinków wyborowych g22 i g23 chodzi mi o jakość wykonania, awaryjność, powtarzalność moje pytanie wynika z faktu że niedługo ma być dostępna L96 wella który jest kopią Aresa/Stara AW338 i tu jeszcze jedno pytanie: Jakie części zamienne / tuningowe do stara/aresa mamy dostępne w Polsce? bo wydaje mi się że jak by było coś nie tak z produktem wella to można to podmienić na oryginalne części :) tak jak w innych kopiach pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Jak już to L115 a nie L96 ;) Taki mały smaczek. Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Kombinował ktoś coś z tym w kwestii bebechów? W sumie cylinder gazowy, jak uszczelki i zawór? Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) Jedyne co udało mi się ustalić na temat tej repliki, to to, że ma moc około 570 fps, potem fps spada o jakieś 1-1,5, i ostatni strzał to jakieś 450 fps. Czyli problem z magazynkiem, ale ja i tak przerabiałbym na system CO2. Edited October 21, 2009 by Sushi.50 Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Suhi.50 ale to ma cylinder gazowy, w nim jest przechowywany gaz, a nie w magu. CO2 napewno nie bede próbował bo wątpie aby wytrzymało. Wie ktoś skad dostać zawór napełniania cylindra? Czy jest z czymś kompatybilny? Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Witam nic nie znalazłem o produktach wella z serii gazowych karabinków wyborowych g22 i g23 chodzi mi o jakość wykonania, awaryjność, powtarzalność moje pytanie wynika z faktu że niedługo ma być dostępna L96 wella który jest kopią Aresa/Stara AW338 i tu jeszcze jedno pytanie: Jakie części zamienne / tuningowe do stara/aresa mamy dostępne w Polsce? bo wydaje mi się że jak by było coś nie tak z produktem wella to można to podmienić na oryginalne części :) tak jak w innych kopiach pozdrawiam Jeżeli mówisz o kopi aresa to oznaczenie tego modelu to G96D. http://www.rsov.com/index.php?target=produ...product_id=3856 I jest on zasilany z maga ale G21, 22 i 23 maja cylinder gazowy. Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 Tak w sumie to sie bałagan zrobił w temacie. Mnie chodziło o ten konkretnie model : http://www.gunnerairsoft.com/catalog/produ...products_id=740 Quote Link to post Share on other sites
Sushi.50 Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 A temat jest o tym, do czego link podał sebciu. Tematu o G22 nie ma zbyt rozwiniętego, a to znaczy że chyba nie jest to zbyt dobra pozycja na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts