happy Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) Czy ktoś ma tego Detonicsa od Army: http://gunfire.pl/product-yid-1152192693-R45.html Jak to chodzi i dlaczego mu tak wystaje stopka magazynka, jak widać na każdej fotce z Gunfire. Edited June 17, 2009 by happy Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 dlaczego mu tak wystaje stopka magazynka, jak widać na każdej fotce z Gunfire. Bo taki jego urok? :-F Quote Link to post Share on other sites
Cinek53 Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 A mial ktos ten model w rekach i sprzwdzal jak to dziala? Ja wlasnie zamierzam kupic sobie pistolet i powaznie sie zastanawiam nad tym modelem. Potrzebuje czegos malego co moglbym urzywac w budynkach a mam bardzo okrojony budżet a ta bron niby spelnia wszystkie moje wymogi. Moglby sie wypowiedzieć ktos kto strzelal/ma taki pistolecik.. Quote Link to post Share on other sites
Cinek53 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Widze ze temat jest martwy. Szkoda bo ja naprawde powaznie sie zastanawiam nad ta replika i nigdzie nie moge znaleźć wypowiedzi wlascicieli Quote Link to post Share on other sites
Szakall Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Miałem jeden egzemplarz w rękach. Ładny nawet. Spasowanie niczego sobie. Niestety nie było już gazu żeby sprawdzić jak strzela... Quote Link to post Share on other sites
nikigothic Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 sobie właśnie kiupiłem i jestem zadowolony tylko że uszczelka mi już wyleciała i musze dać na gwarancje. według mnie to jest dobry gnat na początek Quote Link to post Share on other sites
Gasparzinho Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Mam to r45. Widział kto gdzieś magi do tego? Googlowanie na nic... Jak ktoś ma na sprzedaż ,to PW (sory ,za OT) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Gunner ma .RSOV też ma .Na EbairSofcie się kończą ale jeszcze są. WSG i AsiaHobby pełne. Na RedWolfie nie znalazłem Więc słabo goglowałeś :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Gasparzinho Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Bo googlowałem na polskich stronach i o takie mi chodzi c: Mój błąd, się nie określiłem. Nie chcę płacić za przesyłkę więcej niż za magazynek ,czy samą klamkę (Bo w sumie ,to tania jest...) Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 mój kolega CEWWOL -=reszta skasowana=- 1) Stosuj wielkie litery. 2) Niech kolega sam zapyta. 3) Z jakiego powodu ma mu ktokolwiek doradzać? Niech kupi co mu się podoba. Chopin Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Czy ktoś próbował może założyć do niego magazynek od zwykłego M1911 Army? Jasne, że będzie wystawać, ale może zadziała... :wink: A wtedy jako zapasowy by się nadał. Quote Link to post Share on other sites
IaCobi Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Podłącze się pod powyższe pytanie. Jeśli do detonics wchodzą magazynki od zwykłej 45tki to chyba sobie go sprawie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts