LSK Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Witam mam taki problem. Magazynek powinien mieścić 30 kulek, ale właściwie to mogę wcisnąć do niego tylko ok. 12 szt. Opiszę jak to wygląda: Ładuje ok. 25 kulek, naciągam i blokuje mi się przeładowanie tak ze nie mogę dociągnąć do końca, wyciągam i wypadają 3 kulki. Powtarzam to i tak długo az zacznie normalnie ładować czyli jeśli w magu mam te ok. 12 kulek. Problem jest taki ze mam 3 magi i w każdym jest to samo. Były przeoliwione wiec nie wiem może one sa złe albo coś w karabinie. Dodam tylko ze przy tych 12 kulkach wszystko działa normalnie i wątpię żeby to była wina karabinu. Za wszelka pomoc będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam Edited June 20, 2009 by LSK Quote Link to post Share on other sites
szakal22 Posted August 11, 2009 Report Share Posted August 11, 2009 Ja mam mb02 i dzieje mi się to samo. Replika fajna nawet celna tylko to ładowanie mnie dobija 10 kulek i już łapie po 2 kulki. Jakieś pomysły jak to naprawic? :wink: Quote Link to post Share on other sites
krissente Posted March 16, 2010 Report Share Posted March 16, 2010 Kolega w mb03 ma dokładnie to samo... Pomaga bardzo dociskanie magazynka podczas naciągania. Quote Link to post Share on other sites
theGod666 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 a jest może jakis pojemniejszy magazynek?? bo powiem szczerze mam ten sam model ale tylko jednego maga i nie fajnie sie go ładuje:) a nie daj boże niech sie zżyga:( myslałem o wiekszym bo szkoda mi siana na maga który nie trzyma kulek. może od innej repliki ale od jakiej?? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Magazynki G&P do VSR-10 mają 55 kulek, ale nie wiem czy podejdą (komora HU niby taka sama). Znajdź kogoś z VSR i sprawdź, bo w ciemno bym nie kupował... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts