Marcinek83 Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Witam. Mam problem, poszukuje o'ringu 3,1,5mm antifreeze, takie coś w adapterze MB na CO2 mi poszło i jak montuję 3x1,5mm to no n stop mi go rwie. Gdzie dostać takie cudo? żeby się nie rwało? Edited June 20, 2009 by Marcinek83 Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 21, 2009 Author Report Share Posted June 21, 2009 No tak, jak dochodzi do poważniejszego problemu to nagle nikt nic nie wie. Trudno, sam sobie poradzę. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 To Twój adapter! Więc Twój problem! Nie miej do nikogo pretensji! Idź do specjalistycznego sklepu hyndrualicznego, ewentulnie Casto/Obi. Tam szukaj. Popytaj na forach budowlanych. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 A może nie umiesz poprawnie zamontować? Poza tym są znacznie lepsze określenia w naszym, polskim języku niż "antifreeze". A próbowałeś powlec tenże oring środkami zapobigającymi pękaniu gumy w niskich temperaturach? Albo jakimkolwiek środkiem smarnym? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 W Kielcach jestem w stanie wskazać Ci sklep, w którym dostaniesz takie O-ringi... ot, moja pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 21, 2009 Author Report Share Posted June 21, 2009 ANR mój problem to -===- się z łaski swojej. Poldeck mnie juz trafia z tym, poskładałem wszystko wg. instrukcji, nie można zaworu regulacji ciśnienia inaczej złożyć, jednak kolega ze statku mechanik też powiedział że mogłem coś źle poskładać, jednak próbowałem na różne sposoby, tylko w jeden pasuje. OLO obok mnie też jest sklep gdzie dostałem pożądany wymiar jednak guma strzela raz za razem kiedy chce pokręcić regulatorem ciśnienia. Miśku, pisz ładnie bo zaprzeklinanie na forum BANana można zarobić... Chopin Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 ANR mój problem to -===- się z łaski swojej. Z łaski swojej kontroluj bajere Ziomuś i zważka co do kogo gaisz. Kapisz? Sam szukaj sobie tego Oringa. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Nie no mistrz cięta riposta! :-F :wink: Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Dosłownie jak wujek Staszek :F Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Nie ukrywam, że inspiracją był Liroy! :F Quote Link to post Share on other sites
Chopin Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Wystarczy. [EDIT] temat otwarty na prośbę Marcinka. Jak się znowu zrobi burdel to będą przykrości... Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 (edited) Dziękuje za odblokowanie tematu. Dostałem ten o'ring z wielkimi problemami, poskładałem wszystko i dalej są cyrki a mianowicie po założenie świeżego o'ringu na grzybek regulatora ( ten co chodzi na iglicy i sprężynie regulatora ) działa ale przez tylko jeden nabój, potem pęka, mimo że świetnie jest nasmarowany, przez jakiś czas działało. Dalej jest problem. Edited June 24, 2009 by Marcinek83 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts