melon Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Czy do repliki M4A1 bez atrapy rury gazowej z podwieszonym M203 da się wcisnąć jakąkolwiek baterię? Raczej interesuje mnie zwykły akumulator, choć jeśli będzie potrzeba to może lipo? Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Na 100% było, ale dobra: jak masz RISy do dajesz do atrapy AN-PEQ/II albo podobnej; na zwykły front też w sumie możesz, widziałem zdjęcia Marines z Iraku, którzy mieli anpeki przyczepione jakoś do zwykłego frontu. Inne rozwiązanie to ładownica na kolbę. Jeśli przy okazji robisz reko albo tak jak ja jesteś zbokiem, który wszystko musi mieć kontraktowe :lol: , to AITES robi takie ładownice w CB i UCP. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted June 21, 2009 Author Report Share Posted June 21, 2009 Dlatego wspomniałem o braku rury gazowej, bo chciałbym baterię upchać w przednim chwycie, nad lufą. Nie mam risów i nie chcę mieć, tym bardziej puszki. Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Ja mam w M15A4 Carbine Classic Army granatnik boya m203 a w foregripie jeszcze batke 9.6v 2200mah GiP (nunchako). Trochę wystaje ale oblepiona czarna izolką nie rzuca sie tak w oczy. Jak bedą w domu i nie zapomną to wrzucę fotkę. A zwykła mini to ci prawie napewno powinna wejść. Zresztą zobacz sobie sam - odłącz dolny foregrip i włóż batke pod gorną część. Edited June 21, 2009 by Superrzuf Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Kup lipo, wejdzie nawet pod risa :) Quote Link to post Share on other sites
melon Posted June 21, 2009 Author Report Share Posted June 21, 2009 Myślałem nad tym, ale czyż nie będzie to wymagało specjalnej ładowarki i przeróbki wtyczek w replice (to akurat chyba najmniejszy problem)? Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Ładowarkę trzeba kupić ale wtyczki nie są przecież li pol już sprzedawane z wtyczkami tamyia . Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Li-Pola możesz wsadzić do stock tube'a. Przynajmniej w G&P się da - na forum parę osób już ma, ja niedługo również. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts