Ziomek08 Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Witam :wink: szukałem plecaka, i znalazłem coś takiego, i chodzi mi czy to się będzie do czegoś nadawało, czy nie walnie mi szybko i w ogóle. najlepiej aby był to coś pojemnego, muszę dość dużo pierdół tam zmieścić, no i musi być w CB, I najważniejsze xD, najlepsze aby był w miarę tani a przyzwoity :uśmiech: xD. Myślę że mi pomożecie :-P . Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Szkoda ze tematu o plecakach też nie znalazleś... Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Czytałem go, ale nic zadowalającego mnie nie znalazłem, a chodzi mi o 3-day pack Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Więc może się sam zadowalaj skoro cały temat z radami Ci nie leży. Przy odrobinie inteligencji i przeczytaniu tamtego tematu wiedziałbyś jaka jest przewidywalna opinia o tym i co zostanie ci doradzone. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Temat chińskich plecaków poruszany był wielokrotnie i wnioski zawsze są takie same. Te produkty są do niczego. Zamki szybko się rozlatują, a szycie pozostawia wiele do życzenia. O materiale nie wspomnę. Z tańszych, a dobrych plecaków godny polecenia jest ALICE. Do dostania na alledrogo w okolicach 200 złotych. Jest tani, przyzwoity i pojemny. Niestety nie jest w modnym ostatnio kolorze CB, ale Tandetny czekoladopodobny chiński wyrób na pewno nie doda punktów do lansu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Zresztą sam kolor CB też nie da żadnych punktów bo nikt nie używa plecaków w takim kolorze. Uprzedzając następne pytanie - nie, USMC też nie używa plecaków w CB. Quote Link to post Share on other sites
Plutonowy Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Mam chińskiego 3-day'a i żałuje że go mam. Po kilku miesiącach wygląda jakby go z psu z dupy wyciągnąć. Naprawdę lepiej dozbierać do czegoś lepszego albo nie kupować wcale. Bo ten kawałek szmatki nazywany hucznie plecakiem do niczego się nie nadaje. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Drogi Ziomku08 jeżeli chcesz być "UBER FAJNYM MARINS" i mieć premię do lansu to zbierz pieniążki na ILBE, to chociaż ci się nie rozpadnie po 1 miesiącu używania tak jak ten chiński SHIT. Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Albo chociaż na kontraktowego patrol packa/assault packa w woodlandzie. Quote Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Właściwie to może najpierw przemyśl, czy chcesz być prawie jak US. Margines, czy może jednak poor łapserdack infantry. Zaoszczędzi Ci wielu przykrych rozczarowań w związku z odpowiedziami na Twoje posty, lub unikniesz wielu zbędnych wydatków na kontraktowy szpej. Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Pozwoę się podłączyć do tematu. Sam planuję go kupić, ale skoro nie polecacie, to co innego możecie polecić w podobnej cenie(to z góry przeczytałem), ale proszę o linki, bo nie mogę znaleźć. Ważne żeby było podobnej pojemności. Może jest coś ciekawego na vest.pl? Albo w ogóle gdzie indziej. Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 Moi drodzy, a to ? Bo nie wiem czy kupie w takiej cenie ILBE, a do ,,Marginesów" będę trochę podobniejszy Quote Link to post Share on other sites
Guest british Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie będziesz, bo oni nie noszą plecaków z Chin... Jak chcesz tanio, to kup coś od Janysta i nie marudź. Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Jeśli zależy tobie na ilbe małym to na warrior.pl niejaki kulkago sprzedaje je w cenie 400-480zł. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Chcesz coś w CB, ta? Poczekaj może aż Miwo będzie szyć. Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 Odechciało mi się nawet Condora, A znalazłem plecaczek ILBE, chodzi o takie cuś :-P xD ?ILBE Assault Pack Quote Link to post Share on other sites
Shemag Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 2-ga generacja. Świetne wykonanie i bardzo dobrze się go nosi. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Chyba TO Jest druga generacja, z wykończeniami w CB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts