grzechotnik Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Witam. Miał ktoś do czynienia z tymi kulkami? Różnią się czymś od zwykłych Blasterów? http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5203 Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Kończę właśnie flaszkę tych kulek. Nie mam pojęcia czym się różnią. Smigają u mnie w stockowej emce KA, bez precki, do tego są to 0,2g, więc jak zawieje to to latają jak w "Wanted" :lol: Do tego guna pakowałem tylko PJoty, więc nie ma co porównywać. Mogę jednak powiedzieć, że to dobre ammo, hopek dobrze je łapie, śmigają daleko i z duża powtarzalnością. Żeby bardziej jednoznacznie rozwiązać kwestię "yay or nay" trza by było 0,25 do M14 napchać, ale to przy następnym zamowieniu... Najlepiej sam zamów i potestuj, na pewno nie będą to zmarnowane pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
Sobol26 Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Używałem kulek Blaster Devil 0,28g w PTW z precką DF 6.02. Przy co trzecim strzale z lufy sypał się proch albo wylatywały trzy szrapnele. Kulki pękały lub były mielone. Sprawdziłem na Biovalach, G&G, Marui, problem zniknął. Do PTW nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
Cisko Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Wystrzeliłem dziś około 400 devili 0.3g precka promyka gumka systemy. Kulki lecą jak po sznurku, daleko i przede wszystkim są to jedyne do tej pory kulki które dogadują się z moimi midami z g&p (sr25), a są to bardzooooo wybredne magi jak chodzi o cięższe kulki. Śmiało mogę polecić, chociaż przy pierwszym przeglądzie zauważyłem że niektóre kulki mają odpryski. Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Co prawda platforma testowa najzwyklejsza, bo stock G&P, ale poszła prawie cała butla 0,25. Nie widzę różnicy w stosunku do zwykłych Blasterów. Czyli - latają poprawnie i tyle. Quote Link to post Share on other sites
mmaruda Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 No ja skończyłem w niedzielę butlę 0,2g na stocku KA w leśnym terenie (wreszcie można było zobaczyć jak ze skutecznością na większych dystansach) i wyniki są super, kulki mogę spokojnie polecić. Chociaż, jak pisał kolega wcześniej, nie widać różnicy między Devilami a zwykłymi Blasterami. Możliwe, że to po prostu nowy produkt, wiadomo, firmy muszą co jakiś czas wprowadzić coś nowego na rynek. Trochę mi jeszcze zostało (jeden niepełny hi-cap) więc za tydzień będzie okazja porównać z G&G. Quote Link to post Share on other sites
Cisko Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 W moim przypadku bardziej się opłaca brać devile 0.3 bo wychodzą taniej niż kupowanie 3x 1k 0.3 zwykłych blasterów :-P . Mam gdzieś resztki zwykłych blasterów 0.3 jak je dorwę to zrobię porównanie. Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Zwykłe Blastery są słabe ale te Devil'e idą elegancko; przy lufie 410mm, gumce G&G i 575fps wylotowej skuteczny strzał do popiersia jest w granicy 70m. Wystrzelałem zaledwie 150 kulek ale zastrzeżeń brak. Quote Link to post Share on other sites
shamoth Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) Z tego co chłopaki z Gunsmitha mówili to Devile w porównaniu do zwykłych Blasterów trzymają bardziej rygorystycznie wymiary i środek ciężkości-pęcherzyki powietrza w środku, jeśli jakiekolwiek są... tylko to mielenie w PTW z DF 6.02 trochę mnie zastanawia, na promyku i czarnulce chodzą wzorcowo Edited July 15, 2009 by shamoth Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts