BlackHawk88 Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 Ok, ok, dzięki:) Kupie sobie Mossberga 590 long z Allegro za 70zł, szkoda że jest tylko jeden magazynek i nie ma szyn, ale zrobię tak jak mówisz kupie gogle, mundur itp. Jeszcze raz dzięki :-P Pozdrawiam. Rafał Link to post Share on other sites
Westie Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) E tam, nie znacie się. To jest replika pistoletu firmy Śmieszny Łysoń! Edited July 4, 2009 by Westie Link to post Share on other sites
Mamlas Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Ok, ok, dzięki:) Kupie sobie Mossberga 590 long z Allegro za 70zł, szkoda że jest tylko jeden magazynek i nie ma szyn, ale zrobię tak jak mówisz kupie gogle, mundur itp. Jeszcze raz dzięki :-P Pozdrawiam. Rafał :wink: Weź o krakmana! Link to post Share on other sites
Miszczo Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Popieram Mamlas'a : Na allegro kupujesz mossberga 59 i jeden magazynek, a w ofercie Krakmanów ( www.Taiwangun.com ) w dziale shotguny zobacz jaką masz ofertę - mossberg, magi i szybkoładowarka. I dostaniesz to szybko i pancernie ( wybierz kuriera - jedenaście złoty to bardzo mało jak na przesyłkę kurierską ). Link to post Share on other sites
Szczups Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Tylko jak masz krótkie ręce (jak ja), weź bez kolby bo z kolbą by był za długi. Link to post Share on other sites
Capuchino Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Hmm... Jak ja patrze na twoje propozycje co do tych podróbek to mi się śmiać chcę ,chcesz elektryka to se nazbieraj spokojnie ok 400 zł i wtedy można kupić replikę tkzw: 2 klasy bo te emki (podróbki chińskie) rozlecą ci się zapewnie przy 1 strzelaniu więc... ja jestem jak najbardziej za moimi poprzednikami żebyś na początek kupił sobie mossberga od krakmanów ( na twój budżet narazie najlepsza oferta i sprawdzona.... to tyle ode mnie . Pozdrawiam. ;) PS: Wiem ,że już temat skończony ale nie mogłem się oprzeć :D Link to post Share on other sites
Criters Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Ja też się nie mogłem oprzeć. Te twoje super repliki z allegro były genialne. 100% dawka smiechu! Kup shoota z tajwanguna jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś... Link to post Share on other sites
Saimon3 Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Temu gościowi trzeba podać link bo sam sobie nieporadzi , chłopcze kup sobie to http://www.taiwangun.com/shop,show,813 albo to http://www.taiwangun.com/shop,show,812 i będziesz się cieszył dobrą repliką a elektryka nie ma za 150 zł najtańszy dobry elektryk to mp5k galaxy albo ak cyma !!!! Link to post Share on other sites
Recommended Posts