luglo Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 I masz tego linka? Ciekawi mnie jak to rozwiązali. PS M99 będzie za 1-1,5 miesiąca. Quote Link to post Share on other sites
smigiel Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=8120&name=Snow_Wolf_-_M99_-_Sniper_Set http://gunfire.pl/product-pol-1152192886-Barrett-M99-SW-01-.html Ładna różnica cenowa ale cóż , Z niecierpliwością czekam na to aż ktoś go zmaca. Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 I osiągi, 390-440 wg Specshopu a 470-480 wg Gunfire. Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Natknąłem się na gazowego bolta do APS-2. Powinien przypasować do M99 SW. Widział gdzieś ktoś może jakąkolwiek informacje o tej replice z założonym gas boltem? Czy poza nim trzeba jeszcze coś przerabiać, czy wystarczy, wsadzić, uszczelnić bolta i śmigać? Link do Gazowego cylindra http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1844&name=G&G_-_Zestaw_Cylindra_APS-2_-_Gas_bolt Quote Link to post Share on other sites
babski Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 A ja trochę z innej beczki..Mam pytania do posiadaczy m99: 1-czy wam też tylna część magazynka nie dochodzi całkowicie w replice??? Przód wchodzi okej ale jego tylna część jest jakby odpychana i wyłazi na zewnątrz :zastanawia: 2-czy jest jakiś sposób na zmiękczenie spustu?? Strasznie ciężko się go naciska. To na razie tyle, jeśli ktoś ma, wie to niech odpowie proszę :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
DDevilPL Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 1. Nie dochodzi całkowice. 2. Użyj smaru. Quote Link to post Share on other sites
Mazur.5 Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Czy do tej repliki pasują aegowe lufy jak np systema? 590 6.04. Pytanie czysto techniczne pozdro! :) Quote Link to post Share on other sites
Xyanek Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Niby to samo co APS więc lufa pasuje tylko dedykowana. Ale i tak pierwsze co bym zrobił po kupnie m99tki- to wymiana na PDI. Trzeba korzystać puki jeszcze są! Quote Link to post Share on other sites
babski Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Panowie ile w końcu długości ma lufa wewnętrzna w tym barrecie?? Na gunfire napisali 590mm na airsoftgi jest 486mm polecana do tego modelu :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
pistolecik Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Dojdzie jutro to zmierzę tą lufę i napiszę. Quote Link to post Share on other sites
babski Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Dojdzie jutro to zmierzę tą lufę i napiszę. Dobra, już wiem że 590mm i średnica 6,04.... A jak z magazynkami?? Pasują inne, np od wella l96 ?? Bo mi się spierniczył a nigdzie nie są dostępne... Quote Link to post Share on other sites
mam zajebistylogin Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Witam Panowie. Zastanawiam się, a raczej na pewno kupie M99. skoro ta replika jest już w Polsce od paru lat, to pewnie będziecie mogli mi pomóc. Będę chciał na pewno tam parę części powymieniać jak n.p. sprężynę na 170.. może 190, prowadnice, tłok, czyli prawdopodobnie i cylinder ( czy samego cylindra nie trzeba zmieniać? .. podejrzewam jednak że wypadało by zmienić, skoro wszystko tam wymieniam ) I ponoć Zespół spustu Zero, i PDI nie pasuję, bo m99 ma jakiś swój specjalny zestaw? prawda? bo jeżeli tak, to wole to 500zł wydać na co innego, niż kupić spust, tylko po to żeby zobaczyć że nie pasuje. i czy lufa jbu ( http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=8657&name=JBU_-_Lufa_Precyzyjna_Tight_Bore_-_6.01_-_590mm_-_PSG1 ) by tam pasowała? ponieważ słyszałem że nie wszystkie mogą tam pasować Z góry dzięki ! Pisz zgodnie z zasadami pisowni. Stosuj duże litery. Viper Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Lufy i gumki to standrad APS, zestaw cylindra kupiłbm od Bart_a albo z Neo Serwisu, to samo zespół supstu. Quote Link to post Share on other sites
mam zajebistylogin Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Dobra problem rozwiązany :) A czy wie ktoś czy można zmienić chwyt? Bo ten zwykły chwyt od M'ki bym zmienił na Chwyt używany w M200 i PSG Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Widziałem parę fotek ze zmienionymi chwytami. Pewnie się da, ale nie obejdzie się bez przeróbek. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Zastanawiam się nad kupnem M99 i teraz pytanie: ile będzie mnie kosztować tuning do 700 fps? Kupić za granicą, czy może w Polsce? Quote Link to post Share on other sites
babski Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Poważnie się zastanów zanim kupisz...Mam już go u siebie niestety. Podoba mi się, ale... Zespół spustu to mankament, bez dorobienia nowego zapomnij o tuningu.. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Myślisz, że ile mnie to będzie kosztować razem z tuningiem? Zakochałem się w tym karabinie, muszę go mieć :D Kupować w PL czy za granicą? Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 u Bart_a kupisz trigger i cały zestaw ze stalowym cylindrem za grosze..a robi zajebiste czesci Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Jakies namiary na niego? A moglibyście jakieś części, które muszę kupić do tuningu? Jestem dosyć zielony w sprężyniakach... Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 http://wmasg.pl/pl/profil/show/11670 Quote Link to post Share on other sites
babski Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 u Bart_a kupisz trigger i cały zestaw ze stalowym cylindrem za grosze.. No dla mnie parę stówek to nie takie grosze ... Ja niedługo będę opylał mojego m95 :cool: Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ile to będzie kosztować? A za ile byś opylił? Co w nim robiłeś? Quote Link to post Share on other sites
babski Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ile to będzie kosztować? A za ile byś opylił? Co w nim robiłeś? Poczytaj sobie temat i wejdź w link do picassy a się dowiesz ;) http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/117207-stylizacja-barretta-m99-na-m95/ Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 No nieźle :D ile byś chciał za niego? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts