KRYSTIANG36C Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Do g36 jest dostepny adapter dzieki ktoremu mozna podlanczac magazynki do m4. :killer: Czy to sie oplaca?? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Sam sobie odpowiedz na pytanie czy opłaca się tobie kupować magazynki i opo do M4 czy G36.... Quote Link to post Share on other sites
Damaioshin Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Tzn? Masz magi do m4, a nie przeszkadza ci wyglad takiego połączenia, to się pewnie opłaca. Albo gdy magi do m4 są tańsze niż od giety... Ale nie do końca rozumiem twoje pytanie. Quote Link to post Share on other sites
KRYSTIANG36C Posted August 3, 2009 Author Report Share Posted August 3, 2009 Magi do m4 łatwiej dostac , sa tańsze a wyglond mi nie przeszkada> Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Co to jest wyglond? Bo ja czegoś takiego nie mam, a chciałbym też zamontować. Quote Link to post Share on other sites
KRYSTIANG36C Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 Przepraszam moja pomylka. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Nie opłycą sięm. ;F Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Opłacą się w jednym przypadku - gdy masz wielką drużynę, wszyscy na realcapach, i wszyscy z emkami, a Ty jeden z G36. Jak masz adapter, to możesz stosować magazynki od kolegi - w innych przypadkach nie ma to większego sensu, niż podnoszenie wskaźnika lansu. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 najwiecej ładownic jest na magi od m4 :) poza tym są metalowe a magi od g36 nie nalezą do wytrzymałych i są wkurzające jeżlei chodzi o wyjmowanie z ładownicy i wkładanie z powrotem ( bolce od razu albo pękną albo uciać trzeba) Quote Link to post Share on other sites
KRYSTIANG36C Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 W moim przypadku udalo mi sie juz skasowac 3 magi do mojego g36 .Do M-ek magi sa robione z metlu wiec wytrzymalosc wieksza. Akurat 7 moich kolegow ma M -ki ;-) Quote Link to post Share on other sites
Maciastek Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Lepiej zainwestować w adapter, większy wybór magów i jak będziesz chciał zmienić replikę na coś emkowatego to nie musisz się o magi martwić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts