Dogtag Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Miał ktoś z nimi do czynienia? Jak z kompatybilnością do różnych karabinków? Jak z jakością wykonania? link do magów na SS: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5375 Quote Link to post Share on other sites
baum Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 to już nie lepiej zainwestwać trochę więcej i kupić metalowy? Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Dogtag się pyta o te magazynki Ares'a - nie prosi o rady nic nie wnoszące do tematu "kup se metalowe"... Proszę moda o wywalenie posta mojego i tego wyżej, z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 Szanowny panie Baum, czy ja napisałem że chce je kupić? po prostu dostrzegłem je w SS i mnie zaciekawiły, bo są pojemniejsze od standardowych low'ów, a jednocześnie tańsze. Dzięki Gogin za interwencje, ale jestem na tyle dużym chłopcem że sobie poradzę z jakimś offtopowcem. Post do usunięcia. Co do tematu to rozumiem że nikt nie miał żadnych doświadczeń z ww. magami? Quote Link to post Share on other sites
karol Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 No właśnie. Przydałaby się jakaś informacja dot. tych magazynków. Może ktoś już próbował wsadzić je do G&P M4? ^^ Pozdrawiam, Karol Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 ARES = STAR Quote Link to post Share on other sites
Cichy-18D- Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Sprawdzalem wersje m16 i L-85 ARESa - na moim G&P m4 nie dzialaja - magazynek podaje kulke raz na 3-4 strzaly - single mod, na auto wprawdzie dziala ale musisz ciagle dociskac magazynek do gniazda - taka sama sytuacja z CA i TM. NIE POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 No to odświeżę temat ;). Mam je do emki specna arms. 4 sztuki. Używam kulek G&G jutro idą na przestrzelanie. Nie smarowałem. Do magów wchodzi około 85. W jednym weszło mi 81 w kolejnym 86, a w trzecim 91. Magazynki tanie ;) (na azteko za 18zł sztuka). Latają w gnieździe. Na dole nie ma żadnej śruby jest tylko imitacja :P. Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 połówki się rozłażą Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 @Obi one same się rozłażą? Czy trzeba trochę siły użyć? Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Podczas ładowania na przykład Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 o.o u mnie na przykład nie ma tego problemu. Jeszcze. Zobaczymy w praniu. Quote Link to post Share on other sites
deldamian Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 A używał ktoś real cap Aresa do Boyu ( w moim przypadku rk-10s )? Jak się sprawdzają? Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5378 chodzi Ci o te? Quote Link to post Share on other sites
deldamian Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Tak, o tych myślałem. Planuje zakup kilku midcapów Boyi i przy okazji wziąłbym parę Aresów. Choć nie wiem czy warto. Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Używałem Mid-ów Aresa w moim RK-02. Podawały dobrze, tyle że po pewnym czasie zaczęły skrzypieć przy ściskaniu. Lepiej trochę dołożyć i kupić jakieś bardziej trwałe magazynki. Quote Link to post Share on other sites
MiszaWołodja Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 dzwine , ja mam emkę od G&P i podają naprawdę elegancko , nie smarowałem , nic sie nie rozłazi , dałem tylko paski z taśmy izolacyjnej żeby sztywniej siedzały w gnieździe i cacy. Jak dla mnie są naprawde spoko , planuje kupić jeszcze 3 takie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts