ADRniemadrzwi Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 O to kłopoty podobne jak u mnie. Ja zamówiłem u nich 25 lipca ładowarkę i zapłaciłem 26. Do dzisiaj jej nie otrzymałem, a na emaile coś nie odpowiadają :( Quote Link to post Share on other sites
ADRniemadrzwi Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Po prawie dwóch miesiącach otrzymałem przesyłkę. Szkoda, że jeden z produktów się nie zgadza z tym co podałem w zamówieniu i powinni oddać mi kilka złotych, bo zapłaciłem więcej niż to jest warte, ale dobra pewnie na zwrot pieniędzy czekałbym znowu 2 miesiące. Jeśli będę coś u nich zamawiać to tylko poprzez zapłatę przy odbiorze. Quote Link to post Share on other sites
Kaczma Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Zamówiłem pakiet prawie 2 tygodnie temu. Napisali mi że wyślą w maksymalnie tydzień. Dzisiaj się już trochę zdenerwowałem i spytałem się mailowo co z moja paczką. Dowiedziałem się że jutro albo pojutrze wyślą. No to ja mówię że napisali ze wyślą w tydzień, na co jakaś miła Pani odpisała mi ze jak mi się nie podoba to moze mi wysłać wszystko osobno i sam sobie mogę zgrzać. Myślałem że się poczują ze względu na obsuwę i zaproponują paczkę na ich koszt albo coś, a tu tylko z pyskiem na mnie. Bieda. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts