Robson Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 nie zdziwcie sie pytaniem bo gram w to stosunkowo krootko... zawsze wybieralem (dolaczajac sie do serwera) druzyne u gory... znaczy bodajze assault... ale dzis z ciekawosci jakie to kalaszki beda wzialem defense.... i.................... zdziwilem sie bo zamiast AK mialem m16 a moja druzyna stala sie Amerykanami... moje zdziwienie przebilo wwszystko... jak to kurcze jest... daja kalaszki i niemozna nimi postrzelac na zywca... ?? Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Hehe bo to tak ta gra jest zrobiona. Nie ma tak jak w csie 2 dróżyn różnych zawsze gra się US ARMY i ma się ich wyposarzenie chyba ze jestesmy na mapie sf i gramy jako IF wtedy mamy rpk lub ak74su lub rpg :) AK i ogólnie broń przeciwników możesz się pobawić tylko po zebraniu z trupa. Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Popatrz na tytuł tej giery :D Zawsze jesteś amerykaninem, a przeciwników widzisz jako brzydkich terrorystów z AK... Tak już jest 8) Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted June 13, 2004 Author Report Share Posted June 13, 2004 ech to... cholercia... szkoooooooooda... tylko jedna rzecz mnie dreczy jak to jest ze on ginac zostawia m16 a ja jako przeciwnik podnosze strzelajacego FULL AUTO AK.....?? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 RTFM!!! na stronie gry sa odpowiedzi na Twoje pytania!!! Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 sooory.. czasami pierdzieli mi sie wyszukiwarka i poprostu zanim dodałem swojego posta, nie zauważyłem tego nad moim :roll: wybaczcie... :? a grając jako IF też jesteś po stronie amerykańców... :wink: edit: www.americasarmy.com (tak jakby ktoś nie znał strony...) Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 no to juz lepiej www.americasarmy.pl :) W manualu masz dokladnie opisane jak wszystko w grze wyglada i dlaczego :) . Na forum trackera (nie bede tlumaczyl co to :P ) jest opis broni (zreszta tak jak w manualu) i ich szybkostrzelnosci, ktora, notabene, ulegla wielkiiiim zmianom w nowej wersji :) . Wczesniej RPK i SAW rzadzily... i wypadajac z takim badziewiem w malym pokoju na 3 czy 4 to byly 2 sekundu zanim ich pojechales... teraz M4 zazwyczaj wygrywa z RPK/SAW - dzieki swojej szybkostrzelnosci wlasnie... ktora i tak nie jest jeszcze w 100% realistyczna (o ile pamietam to brakuje ok. 100 spm czy jak to nazwac :) - shots per min - wiecie o co chodzi :P ). No ale co ja gadac bede jak wszystko jest wyjasnione w manualu i w ogole :P Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Pietrzak nie masz co się tłumaczyć wystarczy spojrzeć na godzine w jakiej pisaliśmy posta :) ja napisałem ale wpadło mi coś i dopisałem i w miedzy czasie się twój pościk pojawił :) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 (o ile pamietam to brakuje ok. 100 spm czy jak to nazwac :) - shots per min - wiecie o co chodzi :P ). skoro upierasz sie pisac po angielsku to rpm - rounds per minute... po polsku strz/min Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 mi rpm zawsze sie bedzie kojazylo z obrotami :P wiec nie stosuje bo sie pomyle... to juz lepiej polski zamiennik :-) - wszystko bedzie jasne Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted June 14, 2004 Author Report Share Posted June 14, 2004 i jeszcze jedno... ktoredy isc w treningu SF na E and E??????????? bo mecze sie z tym niesamowicie, jak juz jestem blisko to jeden znajdzie sie taki co mnie zpbaczy.... KTOREDY?????? Quote Link to post Share on other sites
Pan Talon Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 A mi mozecie poda dokladny link do downloada tej gry bo za ch*** nie mog znalezc :( Quote Link to post Share on other sites
lukdrz Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 A mi mozecie poda dokladny link do downloada tej gry bo za ch*** nie mog znalezc :( http://aaotracker.4players.de/downloaddb.php?cat=3 Quote Link to post Share on other sites
Pan Talon Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Dzieki. Juz sobie3 ciagne i bede taliby rozwalal :D Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 i jeszcze jedno... ktoredy isc w treningu SF na E and E??????????? bo mecze sie z tym niesamowicie, jak juz jestem blisko to jeden znajdzie sie taki co mnie zpbaczy.... KTOREDY?????? a przy ktorym punkcie? Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 W zasadzie podbno mozna na pare sposobów podobno są 3 drogi ale nie wiem bo ja próbowałem na różne sposoby. Udało mi się tylko w 1 sposób za 1 razem trwało to 20min a teraz potrafie się w 8min wyrobić :) trzeba być bardzo ostrożnym i korzystać dużo z lornetki są miejsca w których spory kawałek który można przebiec sprintem jest w wąwozie w prawo od mostu bodajrze po checkpoincie B trzeba tylko przeczołgać się poza zakres widoczności gości w wierzy i rura do końca dalej ciut czołgania ale naprawde dla ostrożnego nic trudnego :) Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted June 14, 2004 Author Report Share Posted June 14, 2004 no powiedzmy ze od poczatku dochodze do tego obozowiska i jak dalej, ktoredy ominac ten oboz?? Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Hmm obozowiska? czy tam w oddali stoi Hummer za mostem ciut w prawo po lewej jest wieża i pare stolików pod namiotem? jak tak to w prawo do rzeczki się zczołgać i dalej prosto korytem 10-15m przed końcem w lewo do gory tam gdzies jest drzewo :) to za nim na samą górę o ile dobrze pamiętam i 50m dalej z przodu stoi sobie ciężarówka w której mrugamy światłami. tylko wcześniej trzeba uważać na strażnika po lewej. Powodzenia. Quote Link to post Share on other sites
Pan Talon Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 nie staty ten link co mi podales przerywa mi po wp-ewnym czasie:( Ja pamietam ze jak kiedys sobie siciagnolem aao to najpierw przez 12min sie siagala siagarka specjalnie zrobiona do aao, prosil bym o jakis link sprawdzxony na 100% Quote Link to post Share on other sites
ulfgar Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 gdzies na stornie nvidii (www.nvidia.com chyba :P ) jest giera. na stronie jest wszukiwarka jak cos. zreszta na oficjalnej stronie jest tyle mirrorow ,ze glowa boli :) update: http://www.nzone.com/object/nzone_americas..._downloads.html bezposredni link Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted June 15, 2004 Author Report Share Posted June 15, 2004 ale stop, pokolei :D jak to od poczatku jezeli zaczynam i dochodze do takiego obozu z hummerami i nie widze zadnej rzeki, zadnego mostu i nic takiego, probowalem na okolo ale nie wyszlo :cry: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 to znaczy ze nie jestes w stanie przejsc szkolenia i nie nadajesz sie do SF :P pozostan w piechocie, moze przezyjesz :P Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 to znaczy ze nie jestes w stanie przejsc szkolenia i nie nadajesz sie do SF :Ppozostan w piechocie, moze przezyjesz :P no dokładnie! nic na siłę ale dobra TIPS: Jak koles krzyczy to bezzwlocznie sie zatrzymaj poczekaj chwilke i ruszaj dalej :) Trening tak naprawde jest zbyt banalny i nie wiele ma wspolnego z prawdziwym. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted June 15, 2004 Author Report Share Posted June 15, 2004 to z tym padaniem na krzyki kolesia to wieeeeeeeeem... ale ja poprostu nie wiem ktoredy isc bo omijac straznikow to ja jakos omijam, tylko jak dochodze do tego obozu na poczatku to nie wiem ktoredy... Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 z A do B idz prawa tj wejdz w taki wawoz i prsoto. O straznikow sie nie martw - sa tak skonstruowani ze jak krzykna i sie zatrzymasz i przeczekasz to mozesz isc dalej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts