psipsi Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 witam, mam problem z moją giwera a mianowicie nie dosyć że strzela sam po spuszczeniu zamka to strzela serią tak długo aż skończy mu się gaz... (ja przypuszczam że to wina tego dzyndzelka w korpusie który naciska na ten guzik w magazynku który wpuszcza gaz do tłoka) lecz gdy próbuje zdjąć zamek to dochodzi do 0,5 cm w przód i koniec... mam pistolet parę dni i szkoda mi go wyrzucić... z gory thx ;P Quote Link to post Share on other sites
radwan88 Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Sprawidziłeś czy to nie wina zaworu? W r17 lubia zamarzać Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Masz pewnie wytartą zapadkę na kurku, która powinna go blokować w napiętej pozycji. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 W brew pozorom wcale nie takiej dużej. Rączka przeładowania taka jak w L96 jest wyjątkowo wygodna i nie wrzyna się w łapę (w przeciwieństwie do ostatnio rozchwytywanego SWD). Podczas gry strzela się na tyle rzadko i na tyle mało się myśli o takich drobiazgach, że przeładowywanie na prawdę nigdy nie jest problemem, chyba że ktoś ma bardzo drobną posturę. Albo przerywacz. Ew po prostu masz chińską replikę gazową które słyną nie z jakości ale z awaryjności. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Masz pewnie wytartą zapadkę na kurku, która powinna go blokować w napiętej pozycji. Albo przerywacz. Ew po prostu masz chińską replikę gazową które słyną nie z jakości ale z awaryjności. w 99% to co Olo napisał. Quote Link to post Share on other sites
tkn07 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 małe OT. ja bym się cieszył gdyby z mojego MEU zrobił mi się auto, np jak ma g18c, albo chociaż brust ( tak się pisze?) :D Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 nie cieszył byś się ale skoro tak mówisz... Pilnik i 10 minut roboty. Quote Link to post Share on other sites
Rogerx Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Witam, problem mam ten sam co kolega, z tym że prawdopodobna przyczyna mojego problemu jest widoczna na zdjęciu: http://picasaweb.google.pl/lh/photo/6AZjtp...feat=directlink Da się ten element gdzieś kupić (replika jest miesiąc po gwarancji :( )? Ktoś sprzedaje części zamienne do tych chińskich "klocków"? A może będzie pasowało coś z Glocka innej firmy (R17 to chyba podróbka TM, tak chyba wygląda przynajmniej z załączonej instrukcji obsługi)? Albo odwrotnie może da się wykorzystać części tej repliki (np. zamek) do czegoś innego (np. glocka z "plastikowym" zamkiem innej firmy) ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts