Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Przeżyłem już pierwszy rok z CM.036A i stwierdziłem, że pora na coś lepszego i postanowiłem zakupić emke bądź MP5. Najpierw napaliłem sie na właśnie M15A4 od Classic Army ale słyszałem, że występują tam spore problemy z gb, więc wystąpiła także opcja M4 od G&P oraz M4A1 od ICSa ale nie w wersji Universal. Mam dylemat czytałem troche na forum ale wciąż jestem niezdecydowany. Mogę wydać maks 1300 zł. Proszę was o pomoc w wyborze.

• 3 weeks later...
Posted

Nowe CA są wykonane bardzo poprawnie, a do tego mają w stocku pod 400fps. Do tego Body jest pancerne.

Co do G&P nie mam doświadczenia.

ICS to moim skromnym zdaniem najlepszy producent replik AEG.

Jak by nie patrzeć to sprawdzone marki.

Mam kałacha z Boy'i na systemie i rozważam żeby dla świętego spokoju wymienić go na pozbawioną oryginalności M-ke właśnie od CA ewentualnie ICS.

• 2 weeks later...
Posted

Więc emke od CA już odrzuciłem. Teraz mam spory zawrót głowy. Nie wiem co wybrać. W ICSie nie przekonuje mnie moc i cena. Za to emka od G&P ponoć też jest bardzo dobra ale bardziej awaryjna. Jednak jest tańsza o 150 zł co pozwoliło mi na starcie od razu ją podtuningować do 420 fpsów. Co wybrać? Stuningowaną G&P czy stockowego ICSa??

Posted

Stockowego ICSa, którego z czasem sobie stuningujesz. Chyba że wolisz taniej na początku, a potem bulić za transport i naprawy?

No i fakt, nie jestem obiektywny... Zadowolony użytkownik ICSa ;)