forzamilan Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Witam, jestem nowy na forum(nie w Airsofcie :D). Zamierzam kupić replikę SWD firmy Atoz Armament. Taką: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1783 Zamierzam do niej wpakować sprężynę m150 lub m160, ewentualnie jakąś preckę i musowo gumkę hu czerwoną(prometheus). Jaki będzie zasięg repliki ? Czy zespół spustowy wytrzyma? Czy będzie to dobry wybór ? Dzięki za pomoc Link to post Share on other sites
barbie Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 tu masz wszytskie informacje: Link to post Share on other sites
ramiel Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 To ja odpowiem bo mam dzisiaj dobry dzień. Zasięg: trudno powiedzieć z 70 -80 metrów. Spust wytrzyma to spokojnie, wytrzyma nawet silniejsze sprezyny. Chyba to dobry wybór. ;-) Link to post Share on other sites
Terkov Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Jest już całkiem duży temat o ATOZ'ie, sam wpadłem kiedyś zakładając nowy :-F Tak czy inaczej powiem Ci, że replika wytrzyma wszystko, nawet m210. Co do zasięgu to nie jestem pewien, ale pewnie jak pisał kolega - 70-80m Szczerze polecam tego SWD ;-) tu masz wszytskie informacje: yy... gdzie? :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts