REMOV Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 http://www.project-x.org.uk/armsdumpindex.html Quote Link to post Share on other sites
Domage Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 eeem.. WOW jakis adres moze ?? :) namiary na takie składowisko ?? bo widze ze to w lesie wszystko leży i za bardzo nie jest pilnowane.. Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Nie mogę uwieżyć własnym oczom :!: to jest nieprawdopodobne :!: .....skąd REMOV masz ten link :?: :!: (jeśli można spytać)..... Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Pytanie serio... czy wie ktoś, gdzie to cmenatarzysko się znajduję ??? Wiecie są wakacje... Quote Link to post Share on other sites
PaD Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 pieknie tu jak w raju :P [i nie zmieniac moich postow co ja niesamodzielny jestem?! a bluzgow tu nie bylo wiec.... 8) ] ja takze chcialbym wiedziec gdzie to jest (wogule w Polsce??) :twisted: pozdro Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 Nie. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Remov więc .. .? Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 dobra ja strzelam.....a więc to cmentarzysko broni znajduje się w północnej ameryce :) (dobry strzał :?: ) Quote Link to post Share on other sites
PA Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 sądząc po adresie sądząc to chyba Wielka Brytania - może na to również wskazywać ilość rdzy :P Quote Link to post Share on other sites
Giuks Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Popierwsze widać że jest to otoczone jakims murem i siatką i strzelam ale jest to przy bazie wojskowej albo jakimś poligonie. I gdzie to mogło by być? Włąsciwie jest tu broń od II WŚ do dzisiejszej. Moge strzelać że jest to albo jakieś wysypisko firmy zajmującej sie dezaktywacją broni albo jak napisałem wysypisko przy bazie. Myśle że może to byc w Niemczech bo tam przecież stacjonowały wojska aliandzkie do zakończenia zimnej wojny (a USA i do dziś) i mogły tam składać zniszczoną broń tylo skąd tam Kalachy ? Może po połączeniu Niemiec tam zaczęto skladować Kalachy (Nie wiem jaką broń posiadało NRD jeśli się myle poprawcie mnie). Wiem tylko że gdybym tam był wzioł bym ile się by zmieściło do samochodu :) Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 ja bym na jakąś Arabie albo inny Bliskowschodni Pipidówek stawiał - RPG i AK od terorystów, a Miniguny itp od Allies którzy z nimi walczyli... Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 USA napewno(albo jak kolega wyżej wspomniał Niemcy).....moim zdaniem tylko "amerykańce" są zdolni do czegoś takiego :wink: Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 Panowie, na tym forum tez byla prowadzona rozmowa na ten temat, poczytajcie jak macie odrobinke czasu.... http://forum.pirotechnika.one.pl/viewtopic.php?t=3407 ... Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 14, 2004 Author Report Share Posted July 14, 2004 AFAIK Wielka Brytania. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts