-Nowy->Korp.M-cz< Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 czyli co? musze instalować ET na weekend? ;p Quote Link to post Share on other sites
Adrian [Boreas] Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Dora myśl gordy :P tylko podaj IP i godzine... bo nie zamierzam siedziec przed kompem cały dzień, a pozatym sobota odpada:/ w koncu w ten dzien sa strzelanki:D proponował bym piątek Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 To jak ? Robimy jakieś granie forumowe na łik-end? :) Quote Link to post Share on other sites
adrian - brs Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 oo Ja też bym się dołączył Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 uwazacie ze w ET jest za duzo quaka to zagrajcie w mod ET TCE elite BAAARDZO realistyczna polecam tak bardzo realistyczna to ona nie jest...ma wiele błędów jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 gra sama w sobie jest nędzna osobobiście polecam do niej modyfikacje true combat: elite która jest czymś w rodzaju CSS mod możemy znaleźć tutaj: rtcwfiles.com oficjalna strona modu truecombatelite.com Quote Link to post Share on other sites
adamar Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Mam nadzieje ze kiedys sobie pogramy :lol: jak ktos chce to 193.151.96.6:27960 promax serwer ( 10 map ) zapraszam !! jak ktos wejdzie niech szuka CYCA, to se pogramy :evil: Quote Link to post Share on other sites
Emhyr Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 83.133.81.22:27961. To jest serwer ogólnoeuropejski. Grają tu ludzie którym temat ASG jest czymś bliskim. Quote Link to post Share on other sites
akaSha Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ja gram w ET od roku i jak na razie (na szczęście ) mi się nie znudziła :) co do myslenia to podczas gry teamowej jest go sporawo ;] a ASG zainteresowałam się baaardzo nie dawno, i jestem zielona... chętnie pogadam z kimś kto mnie wprowadzi do tematu :) pozdrawiam graczy :) Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 poczytaj ogólnie to forum...a nie tylko dział gier, to napewno szybko załapiesz, bo żadna filozofia to nie jest ;) Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Hehe wszyscy plumkają że niema taktyki i gra bez myślenia :wink: No bo tak jest jak się gra na publickach :F. Każdy na pałę żeby więcej fragów. A w klanie to caaałkiem co innego, każdy ma swoje zadanie wysztarczy że jedna osoba popełni błąd i cały plan bierze w łep wszystko jest dopracowane. W klanie to nie jest już tylko bezmózga siekanina. Oczywiście nie neguję faktu że AA jest dużo bardziej relalistyczne. Ale jednak gra w teamie a ffa to całkiem co innego! Gram 2.5 roku i końca nie widać... :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
benekk Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 To morze byśmy się ustwaili w końcu na jakiś server ? Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 85.199.0.40:27960 :mrgreen: ja będę dzisiaj od 22 nick: Krystyna z gazowni PL Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 hej mam pytanie do AA. Przeszedłem szkolenie zwykłe i snajperskie ale nie moge znalesc serwów :? . potrzebny jest jakis specjalny program?? ps. Sory za głupie pytania ale dopiero od niedawna gram w multi :) . Quote Link to post Share on other sites
komin Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 W ET jest dużo quake'a?? Na jakiej podstawie? Moim zdaniem rozwój postaci się udał,zresztą to jeden z nielicznych(jak nie jedyny) sieciowy fps z rozwojem postaci. I do tego za darmo! Nie bluźnijcie,bo to gra genialna :lol: Quote Link to post Share on other sites
wiciak Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Jak dla mnie w ET głupi jest system ,,fragowania"..mozna wystrzelic cala serie w kogos a on i tak stoi na nogach..AA lepsze. Quote Link to post Share on other sites
komin Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 No jak strzelasz po nogach ;) nie no w sumie moze nie najlepszy,ale ja jestem przyzwyczajony.Wiem,że jeden strzał w głowe nie zabija bo kazdy ma tam chełm ;) [ Dodano: Sun 28 May, 2006 ] Quote Link to post Share on other sites
kulikson Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Jak ktos posaida all seeing eye'a to zapraszam na serwer LAMA ISP 10 map ETpro 3.2.5 public serer.Bardzo fajnie sie tam gra i chyba kiedys widziałem kogos kto miał taki nik na tym serwie-Krystyna z gazowni PL.To Ty nowy->korp?Ja tam gram bardzo czesto.Mój nik to pulpet na czerwono.A co do samej gry to faktycznie jest troche elementów qake'a (szególnie wśród medyków).Gram w to już około 2 lat i dalej tne ile wlezie:)Jedynym jak dla mnie mankamentem jest to że powiedzmy drużyna aliantóe składa się głownie z medyków a około 2-3 żołnierzy posiada inną specjalność tagże gra staje się po pewnym czasie wręcz nie do z niesienia chociażby na moim przykładzie kiedy to ja (głownie gram engiem) napotykam co chwile na medyka...może ktoś też to zauważył? Quote Link to post Share on other sites
komin Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 No ja kiedyś bardzo dużo grałem na Lamie. Kojarzysz,czy Coder dalej tam gra? Btw,to chyba tez widzialem krystyne z gazowni:) ja mam nick Komin,taki jak na wmasg to poznacie. Quote Link to post Share on other sites
Hans89 Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 a jest moze jakiś klan społeczności air softowej ?? szukam jakiegoś klanu ale wolałem sie najpierw spytać tutaj :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
vincenzo Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Heh to raczej niemożliwe. W polsce mamy wystarczająco mało klanów. Wystarczająco do grania w ESL. Jak coś to -Death Squadron- zaprasza. Zakup sobie tylko słuchawki, download Teamspeak 2, TCE, wejdź na TSa i zobaczymy co potrafisz. jak coś to pisz na gada lub na priva. Quote Link to post Share on other sites
Billi Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Elo gram w ET od 2 lat i mi się nie znudziła :D To najlepszy FPP multiplayer w jakiego grałem :killer: Quote Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Elo gram w ET od 2 lat i mi się nie znudziła :D To najlepszy FPP multiplayer w jakiego grałem :killer: Popieram... Jakoś nie mogę się od tego uwolnić... Quote Link to post Share on other sites
Oposik Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 A gra ktoś na Wargamez'ach? Quote Link to post Share on other sites
garing Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Mnie od ET uwolniły dopiero problemy z kompem. Uważam tą gre za najlepszą z darmowych FPSów. Kiedyś podcinałem w to z kumplem z ekipy mieliśmy nawet klan, a teraz jedynie od czasu do czasu wchodze na neotrade, Ciecie w Necie lub Białystok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts