Robson Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 A wiecie, że jest nowy 5,56mm kbs Beryl wz.04? Też w dwóch wersjach. jejku... dopiero pierwszy Beryl wyszedł a juz nastepny??? ale nie wiesz czy przypadkiem wyglad sie zmienil... bo podobal mi sie stary beryl... i doszly mnie sluchy ze celny cholernie... Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Troszeczkę w tych egzemplarzach, które widziałem, a ma się zmienić nawet bardziej (inna kolba) :wink: Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Wiesz, jeżeli mam (albo mogę wrzucić) to podaję, prawda? :wink: Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 no wiem wiem, ale w TAK INTERESUJĄCEJ sprawie wolałem się upewnić (taki akt najwyższej staranności i prośba na przyszłość zarazem:))Popowiedź, idź do eMPiKu i przejrzyj czasopisma z tego miesiąca. W którymś będzie niemal na pewno zdjęcie kbs wz.04. Inna rzecz, że najprawdopodobniej nie wersji ostatecznej. Quote Link to post Share on other sites
Adams Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 http://www.fabrykabroni.pl/ tu jest beryl w wersjach kamuflazowych Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 Tak wygląda wz.96/04 na ulotce FB z Eurosatory. Wiemy że jest chyba kilka wariantów - ma być dodatkowy chwyt przedni, wiecej szyn itd. Co tak naprawde będzie to zobaczymy po MSPO. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts