rezul Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 Wilku ja mam miejsce na serwie, odezwij sie na gg: 425916. Filmik z Mistrzem Yoda nie wyszedl (bylo za ciemno), zostala tylko fotka. Quote Link to post Share on other sites
Andy STReFA Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Pare zdjęć jest też tu: www.asg.eltin.com.pl/galeria/galerie.php?katalog=grupa/borne/ Quote Link to post Share on other sites
pav Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Ja również dziękuję za całą imprezę organizatorowi i wszystkim przybyłym maniakom. PS. Krótko zwięźle i na temat. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Pare zdjęć jest też tu: www.asg.eltin.com.pl/galeria/galerie.php?katalog=grupa/borne/ -- post do kasacji -- Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 U mnie dziala ale na innych podstronach wyskakuja bledy sql'a. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 to samo co u Wraitha Quote Link to post Share on other sites
AgnieszkA Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 u mnie dziala bez zarzutu Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Witam. Moje zdjecia sa dostepne na stronie http://www.fst.ghost.pl w galerii SASu. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
bugesik Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 Coś dla prawdziwych maniaków .... zdjęcie z imprezy widziane przez lunete .... http://student.wisz.edu.pl/~bugess/zdjecia...p8210042_4c.jpg Jak się podoba ? :) Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 Spoko, tylko wyrzuć z adresu tą końcową kropkę, bo z nią nie działa :wink: Quote Link to post Share on other sites
Witia Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 Mnie się podobało, początek bitwy był trochę przy długi, niepotrzebne było to łażenie po terenie, brakowało "iskry" żeby wszystko się zaczeło, tak jakbyśmy wszyscy oczekiwali że "konflikt" można jeszcze rozwiązać pokojowo, ale potem już ruszyło i było extra, chaos z powodu małych opasek był spory, ale na prawdziwych wojnach też się mylą ... pozdrowienia dla organizatora (zorganizować zlot to kawał roboty) i wszystkich którzy tam byli, wieczorkiem też było nieźle he he, zdrówka dla R.A.I. (nie mylić z włoską telewizją) Quote Link to post Share on other sites
Minimal Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 Zlot? Czy aby na pewno? Radze zapoznac sie ze slownikiem na WMASG'u: http://www.wmasg.pl/text.php?dzial=airsoft...un&text=slownik Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 Zlot? Czy aby na pewno? Radze zapoznac sie ze slownikiem na WMASG'u:http://www.wmasg.pl/text.php?dzial=airsoftgun&text=slownik nieobecni glosu nie maja :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Minimal ano zlot :) i to miedzynarodowy :roll: Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted September 5, 2004 Author Report Share Posted September 5, 2004 Pytanko - czy chcecie drugą część tego zlotu w przyszłym roku? Myślę, że dało by się to zorganizować bez błędów, które wynikły podczas tegorocznego :) W końcu człowiek uczy się na błędach - przyznam, zlot miał sporo wad, ale jako że był to pierwszy zlot organizowany przeze mnie można chyba przymknąć na to oko... Czekam na odpowiedzi! Pozdro i również dziękuje wszystkim, którzy przybyli :wink: Quote Link to post Share on other sites
PA Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Wiadomo, że chcemy, tylko dlaczego w przyszłym roku. Ten ma jeszcze kilka miesięcy. Może jednak coś się da zrobić wcześniej. Jakiś pokaz dla mieszkańców Kłomina w zamian za możliwość koczowania w stołówce :P Quote Link to post Share on other sites
Kłos Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 no jasne ze chcemy, co to za pytanie :D. PA dobrze gada, jak najszybciej, nie dopiero za rok. pozdro Quote Link to post Share on other sites
Primohastat Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 W sumie to zgadzam się z PA, ten rok ma jeszcze kilka miesięcy. Poza tym w Kłominie do strzelania są budynki. A to oznacza że jest obojętne czy jesień czy zima, czy na drzewach i krzakach są liście czy nie, poruszanie się z budynku do budynku jest super. (i będzie super :wink: ) Czujecie to? Zaśnierzone miasteczko, cisza, wszystkim przymarzają palce do spustów... Albo wersja ze śnierzycą, widać tylko na 15-20 metrów, aaaaah... rozmarzyłem się :) W każdym razie strzelanie w Kłominie można by zrobić, nie musi być aż tak wielkie jak ostatnio - 30 operatorów ASG to już jest wygrzew :!: Proponuję też przerzucić na ekipy (a także na samotnych strzelców - solosów) posiadanie 2 (słownie dwóch) kolorowych opasek: czerwona i niebieska o przepisowych rozmiarach, tak by organizator nie musiał ich załatwiać. I tu zadanie dla SF Minimala - jako że masz dobrze obcykany regulamin: znajdź punkt mówiący o szerokości opaski dla przeciętnego europejskiego maniaka ASG. Żeby wyeliminować zapędy gości którzy wpadną ze sznurówką na ramieniu... Quote Link to post Share on other sites
Łęca Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 I tu zadanie dla SF Minimala - jako że masz dobrze obcykany regulamin: znajdź punkt mówiący o szerokości opaski dla przeciętnego europejskiego maniaka ASG. Żeby wyeliminować zapędy gości którzy wpadną ze sznurówką na ramieniu... :lol: Huheheheheheheeeeee :lol: Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Czujecie to? Zaśnierzone miasteczko, cisza, wszystkim przymarzają palce do spustów... Albo wersja ze śnierzycą, widać tylko na 15-20 metrów, aaaaah... rozmarzyłem się :) imho byłoby troszke zbyt niebezpiecznie w tym terenie bez widocznosci :wink: Quote Link to post Share on other sites
Minimal Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 I tu zadanie dla SF Minimala - jako że masz dobrze obcykany regulamin: znajdź punkt mówiący o szerokości opaski dla przeciętnego europejskiego maniaka ASG. Żeby wyeliminować zapędy gości którzy wpadną ze sznurówką na ramieniu... Ehh, no comments. Jak dorosniesz to moze zrozumiesz pewne sprawy. Jesli masz jeszcze jakies zastrzezenia zapraszam na PW. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 I tu zadanie dla SF Minimala - jako że masz dobrze obcykany regulamin: znajdź punkt mówiący o szerokości opaski dla przeciętnego europejskiego maniaka ASG. Żeby wyeliminować zapędy gości którzy wpadną ze sznurówką na ramieniu... Rozumiem, ze zglosiles sie na ochotnika przygotowac oznakowanie dla OBU stron na nastepnym ZLOCIE (lub innej imprezie o zasiegu ponad wojewodzkim). Krytykowac zawsze jest komu, a do roboty malo kto chetny. Primohastat ja mam dobra pamiec, wiec i Ty nie zapomnij sie wywiazac z przygotowania oznakowania - bo inaczej bedziemy wiazac sznurowki A co do komentarzy dot. slownika ASG - mysle MINIMAL, ze twoje wystapienie nie wnosi NIC do dyskusji. IMO nie ma znaczenia jak nazwiemy dana IMPREZE, wazne jest jak ludzie sie bawili. Quote Link to post Share on other sites
kevin Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 Jak dorosniesz to moze zrozumiesz pewne sprawy. ja pierdziele, dorosły się znalazł...lol smarkaczu :D :D :D Quote Link to post Share on other sites
Andy STReFA Posted September 8, 2004 Report Share Posted September 8, 2004 Zkąd on się urwał, z trzepaka? P.S. Dla QBS_FST tak chcemy jeszcze raz a nawet dwa :D Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted September 8, 2004 Author Report Share Posted September 8, 2004 Minimal - tam jest napisane co to zlot zmasg - czyli zlot WMASG - a nie cała Polska ASG to WMASG - są zwolennicy i przeciwnicy tej witryny. Dlatego też możemy przyjąć, że był to zlot - w/g regulaminu alternatywnego. :wink: Ps. mogę coś zorganizować "na szybko" - ale nie później niż do 26'go września - później zaczynam studia, a że to pierwszy semestr to niestety nie dam rady - z braku czasu. Ewentualnie jeśli znajdzie się osoba chętna do zaplanowania zlotu - jestem w stanie udzielić informacji i numerów telefonów do osób, z którymi należało by się skontaktować. Więc jak - robimy "strzelanie" powiedzmy na 30 osób w okresie do końca wakacji? Jeśli tak to proszę o info kto by przyjechał. Mogę zabrać 4 osoby jeśli podjadą do Piły. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts