haldir15 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Marcinek83 wzracam honor, racja przeczytałem gdzieś że KA jest dobra, kupiłem i u mnie naprawde łądnie pracuje z całością napewno lepiej niż PJ (może trafiłem na szajs) dlatego piszę że jest dobra. Tylko proźba zachowajy troche kultury :D Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Może byś troche zluzował... Nie chciałe Cię obrazic, choc teraz mnie korci żeby Ci... zresztą nieważne :P Te forum ciągle złazi na psy ledwo coś napiszesz to Cie zjadą że jesteś laps i niepoprawnie tzymasz śrubokręt "Bo ja to już robie od cho cho lat i napewno robie to lepiej niż Ty" Marcinek podał byś mi jakiegoś linka w miejsce na tym forum gdzie moge sobie popisac o swoich żąlach?? może będę miał więcej postów od Ciebie... Wypowie sie ktoś może co ze szczelnością u nich w podobnym systemie części?? Po prostu nie kozacz i będzie dobrze. A ja powiem tylko tyle, że tu jest trochę loteria. Są komory, z którymi nie podziałasz i są układy, które nie spasują, choćbyś wspierał, podpierał, stabilizował, owijał i kupkał na rzadko. I to tyczy się także tych "najlepszych" części. Edited November 25, 2009 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Mam pytanie w sumie trochę odbiegające od tematu ale nadal w tych kręgach; Czy da się podeprzeć GB v.2 komorą w przypadku, gdy ma się kable na przodzie? Zależy jaka grubość kabla. W każdym razie przy 1,5mm śr. wew. przewodu spokojnie można wstawić kawałek gumy między komorę a body, jednak pamiętając o tym by nie pozbywać się sprężynki która jest standardowo na komorze. Układ zadziała kiedy body będziemy zamykać z dużą siłą, nie przesadnie w każdym razie swoją emkę zamykałem opierając się o kolbę i lufę o podłogę. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 A można by wyciąć w komorze otwór na kable (żeby wchodziły luźno) i gumę przyłożyć nad kablami a nie w tej dziurze na kable? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts