rezul Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 najs :D Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 no pseslycna stronka :D Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 fajne zdjecia skladu, wszyscy z tym samym karabinem i hełmem? prosze powiedz ze chociaz dpm kazdy ma swoj :D Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted August 6, 2004 Report Share Posted August 6, 2004 Ufff kamien z serca... Niech pija Blood Berets! [no bo jak pija to zyja nie? no to niech cos maja od zycia, ot co.] Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Zjawa...Ok? Kamą...To miał być żart? No dobra, niech wyjasniem: Kazdy ma swojego DPMa, cały skład. Skład tak jak jest przedstawiony, jest składem aktywnym. Blood Berets piją przy każdym spotkaniu, przy następnym wypijemy Twoje zdrowie, bracie Cyniczny. Nie stracilismy nic ze swojego klimatu, jestesmy jeszcze bardziej pokręceni. Pojawiły się w końcu nowe galerie. Zapraszam Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Bardzo ładna stronka, przejrzysta, szybko działająca. Zdjęcia z manewrów nocnych mają niewątpliwie swój klimacik 8) Ogólnie: very nice :D Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 oczywiscie ze zart :) a galerie rzeczywiscie bardzo efektowne :D Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 no nie to mnie dopiero zagjelo... wow... poprostu jeden wielki wyaps, pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 No coz, fajny sklad - sporo ladnych dziewczyn, tylko pozazdroscic :)... Ronin Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 sporo ladnych dziewczyn Sporo?? Wszystkie sa zajebiste.... :D Dzizas, poprostu marzenie... zajebista panna, ktora jeszcze sie ze mna strzela... :D Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 Chodzilo mi o to, ze spora czesc skladu to fajne dziewczyny... A ze wszystkie fajne to juz swoja droga. 8) Ronin Quote Link to post Share on other sites
BULI Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 Moje marzenie ... stworzyc druzyne która odwzorowywałaby jednostki angielskie ... :roll: Powiem tak... miód =] Tylko pozadrościć... Bardzo Klimatyczne fotki, jednak nic o skladzie ? Pozdrawiam Buli Quote Link to post Share on other sites
Olko Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 Erm... dzięki :o) Skład w dziale "Bloody Bastards"... tak, te niebieskie ikonki tez mozna klikać ;o) Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 Chętnych do wzorowania się na umundurowaniu brytyjskim, zapraszam do odwiedzania naszego forum na stronie Blood Berets. Szczególnie do działu "Rózności". Będę tam umieszczał wszelkie dostepne informacje o sprzęcie brytyjskim w Polsce, ciekawe linki i informacje. Tam możecie umieszczać swoje pytania, na które w miarę możliwości postaramy się odpowiedzieć. Pojawią się także nowe wątki RPG i LARP. Cały czas piszemy naszą historię bez końca, więc jeśli złapaleś o co chodzi i masz potrzebę uczestniczenia w czymś wyjątkowym oraz masz trochę zdolności pisarskich zapraszamy do udzielania się. Aha, to nie konkurencja dla WMASGu, tylko link dla zafascynowanych kolorami Jej Królewskiej Mości. http://giersik.superhost.pl/forum/index.php Zapraszam Quote Link to post Share on other sites
Fox_The_Killer Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 ale mam jedno pytanie, wy wogole strzelacie czy tylko pozujecie ??? nie zebym byl jakis marudny, ale co folder, to zdjecia pozowane , ustawiane, i w kazdym to samo. to jakas kompania reprezetacyjna?? Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Aggggggggrrrrrrhhh!! Jak ktoś mógł zwątpić, iż takież elitarne i popularne formacje nie korzystają ze swych replik w sposób należyty. Tożto karygodne :evil: . Strzelają się i to jak (sam widziałem choćby w Bornym :wink: ). Quote Link to post Share on other sites
Fox_The_Killer Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 no coz, musze uwierzyc na slowo:) Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 Toż Krwawe Berety są najstraszniejszą formacją na trójmiejskich polach walk na kulki. wszyscy pragną walczyc po Ich stronie a nie po stronie przeciwnej bo są marne szanse na wygraną, choc jest udowodnione że da sie ich zastrzelić na kulki oczywiście. Pozatym wszyscy w teamie są bardzo sympatyczni. Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted November 11, 2004 Report Share Posted November 11, 2004 generalnie znam RBB(dużą ich część) od jakichś 2-óch lat i stwierdzam, ze są ciency jak barszcz . Efktownie wyglądają tylko na zdjęciach- w boju są do niczego !! dzięki Lisku za otworzenie mi oczu :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 -dlaczego szkoci noszą kilty ? -po pierwsze owce nauczone doswiadczeniami z anglikami rozpoznają dzwięk rozpinanego rozporka ze 150 metrów -po drugie anglicy udowodnili ze nie mozna dogonic owcy ze spodniami opuszczonymi do kostek -jaki jest wogle dowód na to ze szkoci współzyja z owcami -anglicy :) :) :) p.s. spoko strona :D -pozdrowienia dla fajfokloków :D :D :D Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 Z RBB wspolpracowalem przez cale lata 80te przy hmmm pewnych operacjach. Obecnie jestem ich rezydentem na krakow. tajnym. kurw... zdekonspirowalem sie ;) To nieprawda jakoby anglicy sie nielubili ze szkotami czego ja i RBB jestesmy zywym dowodem. ale to z owcami mnie zabilo :lol: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 I tak wszyscy wiedza, ze Cynik to agent. Szweda sie po kraju i informacje dla Bezpieki zbiera. Znajac jego to nawet z angolami by sie spiknal choc to wyrodne jednostki co pija herbate. Wiadomym zas jest, ze kto pija herbate ten musowo jest z Szatanem spowinowacony i Pismem Swietym go trzeba przez krzyz. Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 dementuje te informacje oraz dementuje informacje dementujaca te dementujaca informacje, ktora pojawi sie prawdopodobnie po mojej dementujacej informacji. A ze wspolpracuje z Tym I Owym [TiO] to coz, bywa. dzikki a wasza mac na siano z chlopami chodzila z czego wiadome potomstwo wyniknelo! pozatym nie pijam earlgrey bo to dla cwiercinteligentow, jako klasa trobotnicza ochlewam sie stolicz... tfu, guinessem. Viva la RBB, to sa moje pyszczki kochane na tym forum, to sie nazywa oczywiscie platna protekcja, placa mi abonament. Ot co. Chryste ide wytrzezwiec :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 dzikki a wasza mac na siano z chlopami chodzila z czego wiadome potomstwo wyniknelo! pozatym nie pijam earlgrey bo to dla cwiercinteligentow, jako klasa trobotnicza ochlewam sie stolicz... tfu, guinessem. Chodzila, chodzila, ale twoja tam spotykala. I tak ci nikt nie uwierzy bos kryptocwiercinteligent. Quote Link to post Share on other sites
Giersu Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Od jakiegoś tam czasu stronka ma nową szatę. Tak tylko mówię. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts