Stolar Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 Dziś dzwoniłem do KIRYSA. Szyją także w detalu. Pani powiedziała mi że czasem kombinezony "metro" bywają nawet od ręki 8O ale akurat żadnego nie było. Uszycie kombinezonu na zamówienie wymaga przedpłaty i kosztuje około 240 zł. Mogą także uszyć w tym kamuflażu komplet(spodnie + bluza) w kroju polskiej US-ki. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 Dziś dzwoniłem do KIRYSA. Szyją także w detalu. Pani powiedziała mi że czasem kombinezony "metro" bywają nawet od ręki 8O ale akurat żadnego nie było. Uszycie kombinezonu na zamówienie wymaga przedpłaty i kosztuje około 240 zł. Mogą także uszyć w tym kamuflażu komplet(spodnie + bluza) w kroju polskiej US-ki. Pozdrawiam! ja wlasnie sprzedaje kombinezon z Kirysa... ciut taniej Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 A czy moglby ktos z was podac linka z fotka kombinezonu metro?? Z gory dzieki!! Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 ja wlasnie sprzedaje kombinezon z Kirysa... ciut taniej i ciut nie na mój wzrost (176) :cry: A czy moglby ktos z was podac linka z fotka kombinezonu metro?? Z gory dzieki!! Z góry prosze :D : http://www.militaryphotos.net/forums/viewt...591ed44ce9c1cc3 Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 i ciut nie na mój wzrost (176) :cry: ja rowniez mam kole tego - wiec nie powinien byc zly, skoro na mnie pasowal :D Quote Link to post Share on other sites
robal Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 nie wiecie co dla nich znaczy hurt/? moze by sie zebrac jakos kupic razem i byla by znizka;d Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 Witam!! Postanowilem odswiezyc temat, bo nadchodzi czas na zakup mojego kombinezonu. Mam do was ogromna prosbe... czy moglby ktos z was napisac cos na temat tego kombinezonu( http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/4211 ), i w jakim stopniu mozna go porownac do nomexowego. Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 z moich rozmow z wlascicielem sklepu wynika ze w sprzedazy moze niedluga beda polskie plamiaki AT :D Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 A w jakiej cenie 8) :?: Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 niestety cena jeszcze nie znana...wiecie w tej sprawie to najwiecej do gadania ma producent.... :? ja licze na to ze cena bedzie przystepna bo wielu airsoftowcow by lyknela taki rodzynek :D Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted November 29, 2004 Report Share Posted November 29, 2004 Cena pewnie bedzie ponad moje mozliwosci finansowe... przeciez zakupic jeszcze musze kamizeleczke taktyczna, a to kolejne 200 zl :D Powracam do pytania wczesniej zadanego... :D Quote Link to post Share on other sites
HORMON Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 W PREDATORZE na ul.Ogrodowej n iedawno wisiał jeden plamiak AT {orginał} nieco złachany i nie za wielki :wink: O cenę nie pytałem... Mowa oczywiście o ogrodowej w wawie... :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 od dawna plamiaki szyje Kirys z Wawy w cenie chyba ok 250-300 zl. Ja swoj kupilem na allegro za 150 zl :D uzywany ale w idealnym stanie i oryginal a nie podroba :) a co do ww. linku to podoba mi sie tekst "oryginal SWAT"... ciekawe co to oznacza :) bo np. LA SWAT uzywa granatowych BDU :) choc jestem przekonany ze wsrod setek SWATow w Stanach znajda sie takie z czarnymi kombinezonami :) Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 Dzis bylem w predatorze i zworcilem na niego uwage 8) 300 stowki kosztuje... Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 Co do linka z militaryarea. Zworccie uwage na material. Sklad charakterystyczny dla niemickich i polskich podrobek BDU. Mam takie i ocenic moge... beznadziejny material...juz wolalbym na allegro poszukac jakiegos kombinezonu. Navy ostatnio widzialem foty SWAT, podpisalne jako LA SWAT, w zielonych ciuszkach. Fotki z wiekszej odleglosci robione wiec nie doczytalem sie po naszywkach czy to prawda. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 co rozumiesz przez zielone ciuszki? woodlandow uzywaja na pewno, o kombinezonach khaki nie slyszalem (w LA, bo inne uzywaja czesto, ale zwykle nie policyjne tylko biura szeryfa) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 30, 2004 Report Share Posted November 30, 2004 eee sorry, powalilo mi sie Los Angeles z Las Vegas.... :? Gupi ja.... EDIT Zas jako zielone ciuszki rozumiem zielone ciuszki. Czy woodland jest zielony? Zielony to taki policyjny zielony, bo na pewno nie jest on khaki ani pod OD tez nie podpada (przynamniej dla mnie, ale ja czesto nie odrozniam kolorow :) ). Innymi slowy ten kolor, ktory kojarzy cie sie z biurami szeryfa i ich SWATami Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 Temat do mnie powrocil, wiec odswierze :D Napisales Wukasz, ze ten kombinezon z militaryarea.pl jest z beznadziejnego materialu... a co mozecie powiedziec o Nomexowym ?? Czy on wogole sie nadaje?? Dzieki z pomoc :!: Quote Link to post Share on other sites
LeBreton Posted January 7, 2005 Report Share Posted January 7, 2005 Bylem na chwilke zrobic zakupy w predatorze i zobaczylem ( przynajmniej tak mi sie wydaje) plamiak AT. Uzywany, troszke wyswiechtany i w cenie 360 zł. Jakby ktos chcial to zapraszam na ulice Ogrodowa :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts