Nicola Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Witam mam problem kupiłem zestaw do tuningu guardera od krakmanów taki link do tego silnik tez u nich taki : link Wymieniłem złożyłem i mam taki problem , tu jest link do filmiku może ktoś obejrzy i odpowie mi czy tak powinno być? FILM chodzi o to że w momencie jak strzelam na singlu to popychacz kulki raz kończy w pozycji schowanej a raz wysunięty jest to losowe nie zauważyłem jakiś określonych cykli ;/ Powie mi ktoś jak to powinno być? Objawia się to podwójnymi a czasem potrójnymi kulkami ;/ no chyba że podwójne kulki to wina stockowej hopki może nie wyrabia na sprężynie 150 ? Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Szkoda , ze ten filmik w tak ambitnej jakości... Sprawdzałeś czy popychacz swobodnie chodzi? Spraw jakoś by był wysunięty maksymalnie, skręć gb i pomacaj paluchem czy swobodnie śmiga w te i wewte. Bywa, zę ludzie za wysoko spodkładkują zębatkę tłokową i przyciska ona popychacz do ścianki gb przez co ten nie chodzi jak należy. Quote Link to post Share on other sites
Nicola Posted December 9, 2009 Author Report Share Posted December 9, 2009 popychacz chodzi swobodnie, tu chyba coś z zębatkami tak jakby się cofały już sam nie wiem rozkręcałem już ze 7 razy . Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 No to może z drugiej strony jak nie popychacz to źle założona guma/defekt komory HU. I zmień MÓJ avatar :???:. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 (edited) Nooo i od razu wszystko wiadomo... :roll: Weź rozkręć i zrób zdjęcie bebechom tuż po rozłożeniu/przed złożeniem. Jaka replika, jaka gumka hopa, jaka lufa wewn.? Edited December 9, 2009 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
Nicola Posted December 9, 2009 Author Report Share Posted December 9, 2009 już mi pomaga poldeck online wiec luz ;] Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Problem już rzwiązaliśmy. Obaj byliście dość daleko ;-) . Antyrewersal miał za dużą długość i sie blokowal. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 OMG! Uwielbiam Chińczyki :F Do nich nawet zębatki guardera muszą być piłowane zeby domknąć szkielet :F W tym filmiku stawiał bym na opóźniacz popychacza, że pomoże ale Poldeck dostał fotkę wnętrza i dupa :F Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Nie dostałem fotki. Usłyszałem jak się cofają zębatki. Quote Link to post Share on other sites
rogalov Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 mam identyczny problem co kolega i nadal nie mam zielonego pojęcia jak to naprawić. Pomoże ktoś? Dodam że posiadam szkielet cymy + zębatki cymy. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Antyreversal swobodnie pracuje? Quote Link to post Share on other sites
rogalov Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Pracuje swobodnie. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Ale tak właściwie jakie masz objawy? Bo kolega nic nie opisał a tylko pokazał filmik po którym co nieco wymodliłem. Opisz co i jak Ci się dzieje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts