ciernik Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Cze. mam pytanko. Mozna kupic samą obudowe do eotech(najlepiej 551) tzn. zeby poprostu nie bylo tam zadnych przyrzadow tylko sam wyglad. NIE chce nim celowac ale tylko szpanowac. Dzieki! Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Cze. mam pytanko. Mozna kupic samą obudowe do eotech(najlepiej 551) tzn. zeby poprostu nie bylo tam zadnych przyrzadow tylko sam wyglad. NIE chce nim celowac ale tylko szpanowac. Dzieki! Postaraj się kupić jakiegoś uszkodzonego, kupisz za bezcen. Quote Link to post Share on other sites
ciernik Posted December 10, 2009 Author Report Share Posted December 10, 2009 No jest to jakis sposob. ALe czy nie wiesz czy mozna dostac taki w sklepie(allegro jakies sklepy airsofotwe) Bo widzialem ze kiedys kumpel mial taki ale stracilem z nim kontakt i sie nie dowiem. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Był kiedyś w sprzedaży pojemnik na batkę w kształcie eotecha, kosztował więcej niż chińskie kopie eo. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Masz na myśli LayLaxa? :) Quote Link to post Share on other sites
muffasaSF Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Dobra z innej kanapki. Da się wymienić przednią szybę w Eot? Bo dostałem pięknego strzała i pękła frontowa szyba ;/ Quote Link to post Share on other sites
Szerszen94 Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 O ile się orientuję, to chyba nie. W żadnym sklepie narazie zapasowych szybek nie widziałem. Ale za to na taiwanie można za 20 zeta dostać plastikową osłonę, która podobno wytrzymuje bezpośrednie trafienia Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 To już chyba trochę za późno. :F Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Ktoś gdzieś kiedyś pisał, że dorobił mu optyk albo inny szklarz. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 A uprzedzając pytanie. Plexa odpada ;) Zniekształca obraz. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Kurna belek jak się otwiera tą klapkę od baterii?? odciągnąłem tą metalową dźwigienkę ale reszta ani drgnie... Ktoś podpowie? :D Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) Jeśli to jest nowy eo chińskiej produkcji, z matowym, jakby gumowanym, przodem, ta osłona po prostu mocno siedzi i trzeba sposobem. Albo delikatnie czymś podważyć, albo trochę mocniej pociągnąć. EDIT: stylistyka Edited February 5, 2010 by Viamortis Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) Tak, matowy jakby "gumowany". No to próbuję, obym go tylko nie rozwalił po 30min posiadania :D Thx EDYTA aaaa już rozkminiłem, myślałem że to się zdejmuje w kierunku górnym, a to się jakby zsuwa, do przodu (wzdłuż lufy)! Edited February 5, 2010 by scizophrenikz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts