Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Najlepsze firmy replik gazowych ?

Recommended Posts

Nom, z tym tokarzem to całkiem dobrze mi podpowiedziałeś. Sprawa jest tego rodzaju, przypomniałem sobie, że w wakacje kupiłem małą kuchenkę polową (propan-butan) i mam do niej 2 dwulitrowe butle propanu z butanem. One mają czyste wejście, taką dziurkę bez żadnego dyfuzorka czy czego tam trzeba. Czy istnieje możliwość zasilania takim cudem repliki na GG ? Naturalnie przejściówkę jaką trzeba mógłbym kupić. Nie wiem tylko czy moc jest ta sama i czy replika mi się od tego nie zepsuje :cry:

Heh, dziś dostałem mojego wymarzonego colta i jestem bardzo mile zaskoczony :D Albowiem na lufie jest gwint umożliwiający założenie tłumika dźwięku. Nie wiem tylko czy potrzebny jest do tego dodatkowo adapter.... :wink:

• 6 months later...
  • 1 year later...

1. TM

2. WA

3. KSC, Maruzen, Tanaka, Marushin

4. WE, KJW, KWA

5. Śmieci w stylu bella czy gaziaków JG :/

Witam,

Temat stary, pewnie się trochę na rynku zmieniło.

Czy jakoś możecie uplasować w tym zestawieniu wszechobecny teraz ASG?

To "śmieci", czy coś więcej?

Mam do was pytanie co do kilku firm oraz o ich repliki gazowe. Ciekawi mnie z jakieś firmy będzie najlepsza replika Glocka/Beretty/Hi-capa do 400zł

Beretta - myślałem o dwóch firmach WE oraz KJW. W KJW jest ciekawa opcja używania GG i CO2. Tylko nie wiem jak jest ze szczelnością układu w replikach tych dwóch firm.

Glock - KWA/KSC, HFC, WE. O glockach KWA/KSC czytałem bardzo podzielone opinie.

HI-capa - KJW, WE. O tych replikach niczego się nie dowiedziałem

Jaka według was będzie najlepsza replika w wszystkich wymienionych, jeśli chodzi o szczelność, oraz jakość wykonania i żywotność.

Pozdrawiam :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...