rumak Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Proponuje Ci przejść się do jakiegoś dobrego tokarza, za jakąś odpłatnoscią napewno Ci to zrobi ;-) Link to post Share on other sites
PPSH Posted December 19, 2009 Author Report Share Posted December 19, 2009 Nom, z tym tokarzem to całkiem dobrze mi podpowiedziałeś. Sprawa jest tego rodzaju, przypomniałem sobie, że w wakacje kupiłem małą kuchenkę polową (propan-butan) i mam do niej 2 dwulitrowe butle propanu z butanem. One mają czyste wejście, taką dziurkę bez żadnego dyfuzorka czy czego tam trzeba. Czy istnieje możliwość zasilania takim cudem repliki na GG ? Naturalnie przejściówkę jaką trzeba mógłbym kupić. Nie wiem tylko czy moc jest ta sama i czy replika mi się od tego nie zepsuje :cry: Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 jest tym temat a tematem tej dyskusji jest coś zupełnie innego. Link to post Share on other sites
PPSH Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 Heh, dziś dostałem mojego wymarzonego colta i jestem bardzo mile zaskoczony :D Albowiem na lufie jest gwint umożliwiający założenie tłumika dźwięku. Nie wiem tylko czy potrzebny jest do tego dodatkowo adapter.... :wink: Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 jeśli gwint wystaje- nie jest potrzebny. Jeśli mówisz o tym w środku- jest. Tylko co to ma do tematu?! :poddanie: Link to post Share on other sites
kapral_ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 dexterkrak pw Link to post Share on other sites
mackoj Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 1. TM 2. WA 3. KSC, Maruzen, Tanaka, Marushin 4. WE, KJW, KWA 5. Śmieci w stylu bella czy gaziaków JG :/ Witam, Temat stary, pewnie się trochę na rynku zmieniło. Czy jakoś możecie uplasować w tym zestawieniu wszechobecny teraz ASG? To "śmieci", czy coś więcej? Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Colty z Bell'a i Tercela mają korzystniejszy stosunek cena jakość niż WE, KJW, KWA, wg mnie. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Na rynku wiele sie nie zmieniło. Jedynie teraz, trochę później ta listę bym ułożył minimalnie inaczej. Link to post Share on other sites
Across321 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Mam do was pytanie co do kilku firm oraz o ich repliki gazowe. Ciekawi mnie z jakieś firmy będzie najlepsza replika Glocka/Beretty/Hi-capa do 400zł Beretta - myślałem o dwóch firmach WE oraz KJW. W KJW jest ciekawa opcja używania GG i CO2. Tylko nie wiem jak jest ze szczelnością układu w replikach tych dwóch firm. Glock - KWA/KSC, HFC, WE. O glockach KWA/KSC czytałem bardzo podzielone opinie. HI-capa - KJW, WE. O tych replikach niczego się nie dowiedziałem Jaka według was będzie najlepsza replika w wszystkich wymienionych, jeśli chodzi o szczelność, oraz jakość wykonania i żywotność. Pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts